Showing posts with label Viral. Show all posts
Showing posts with label Viral. Show all posts

Monday, July 18, 2016

Amar Baharin & Amyra Rosli Bakal Menikah 11 November Ini


Okay, kali ni buat julung kalinya Ct nak update berita hiburan pelakon tempatan Malaysia.. He he he... Itupun sebab rasa macam excited sikit sebab spekulasi tentang hubungan Amar&Amyra ni akhirnya berakhir dengan khabar yang pasti mengujakan para peminat mereka... ^^
*Ct pun salah seorang peminat tu, sebab tu update...ngeee~

Satu jam yang lepas kecoh di Facebook bila tiba-tiba Ct scroll, ada pulak rakan yang update ucap selamat kat Amar & Amyra untuk 11 November ni. Tak jelas berita tentang apa, so Ct pun tanya lah incik Google...

Ok memang dah confirm, diorang akan menikah 11 November ni... Tak caye? Tengok, diorang dah buat kenyataan media sebentar tadi... 

Tengok gambar screenshot di IG #hlive di bawah...

Monday, February 15, 2016

Lawak Viral | Macam Mana Nak Masak Nasi??

Ct jumpa ni kat FB, hahaha....

Alahai, meyh kita tengok bila bujang disuruh masak nasik~^^


Jom tengok apa diorang buat untuk masak nasik tu....

Wednesday, February 03, 2016

Alahai..Candid ala Hijabista...

Assalamualaikum n hai ~

Haha... korang korang korang...

Ct ada something nak share kat sini... Buat korang yang penggemar fesyen hijabista... Satu fesyen hijabista yg digayakan oleh model2 baru...
Mana tahu berkenan di hati.. Nak tengok? Betul ni nak tengok?

Kikiki~ Sure nak tengok???

Follow by Email