Showing posts with label Segmen & GiveAway. Show all posts
Showing posts with label Segmen & GiveAway. Show all posts

Wednesday, December 13, 2017

Mystery Giveaway by www.myafarisha.com

12/13/2017 06:00:00 PM 0 Comments
Annyeong ! Hehe, here we have new GA lagi... Masa first2 singgah blog ni dari salah seorang blogger yang turut join GA ni, Cik Ct terpaku kejap hehe.. Sebab template blog Mya Farisha lebih kurang templae blog Ct yang ni..
Hehe, nasib baik tersedar balik.. Then.. Cik Ct sambunglah balik apa yang perlu dilakukan untuk  join GA ni..
Siapa yang nak turut serta giveway misteri ni bolehlah teruskan bacaan camne nak join ^^
Hadiah dia memang cukup misteri tak tau apa :O

==============================================================

Mystery Giveaway by www.myafarisha.com


Syarat penyertaan:
  • Mesti menetap dalam Malaysia
  • Boleh pilih untuk join di blog atau di instagram atau kedua-duanya. Tapi, Mya akan pilih salah satu kalau nama terpilih untuk dua-dua penyertaan.

Cara penyertaan:

  • Untuk penyertaan blog, 
    • Mesti follow blog Mya dan instagram Mya
    • Like page Mya *untuk memudahkan komunikasi*
    • Buat entri dengan tajuk "Mystery Giveaway by www.myafarisha.com".
  • Untuk penyertaan instagram, boleh rujuk di post ini.
Hadiah:
  • Mystery box bernilai RM100 untuk setiap pemenang.
Tempoh:
  • Bermula 8 Disember 2017 sehingga 8 Januari 2018

Sekian, itu sahaja. Buat yang join, Ct nak ucapkan all d'best ^^.. Ma'assalamah wa ilal liqa'~

❤️ Participants ❤️ | GiveAway YES 2017 by Roxalynne

12/13/2017 05:00:00 PM 3 Comments



❤️ Senarai Peserta ❤️ | GiveAway YES 2017 by Roxalynne

Assalamualaikum n Annyeong ! Ini list bagi teman-teman peserta kesayangan yang dah join GIVEAWAY YES 2017 BY ROXALYNNE yea~ ^^

Bagi yang dah join, boleh check ya no turutan penyertaan korang. Insya-Allah, jika tiada apa aral, pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2017. ^^


❤️ Senarai Peserta ❤️
  1. Qisstiera
  2. Shahida Dzulkafli
  3. Radhia Razali
  4. Lea Azleeya
  5. Siti NurFauzani
  6. Maisarah Ibrahim
  7. Cuya
  8. Syuhada Salleh
  9. Hani Fadhlina
  10. Sya Nissa
  11. Syuha Zulkifli
  12. Fuzy Hamid
  13. Farhanna Jafri
  14. Salatul Zarida


Terima kasih sudi join GA yang masih banyak kelemahannya daripada Cik Ct ini..^^
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Bagi yang baru nak join, boleh klik banner di bawah~ ^^


Tuesday, December 12, 2017

Comeback Giveaway by Raydah Alhabsyi

12/12/2017 01:30:00 PM 2 Comments


Comeback Giveaway by Raydah Alhabsyi | Annyeong ! GA kita dah share, sekarang masa untuk kita join GA dari cik blogger, Cik Ray yang cun ni pulak...

Hehe, dah beberapa kali jugak Cik Ray jemput join.. Nampaknya baru ni Cik Ct berkesempatan untuk join.. Maaf yea lambat cik blogger cun ^^

Hadiah yang ditawarkan boleh tahan --- menawan hati hehe.. Nak tau apa?

Ini dia... 


  Gift 
The lucky winner will get to choose
 a jar of Organic Hair Removal by Norah (Pick either Hot or Cold Norah)


GiveAway ini berakhir pada : 20 Disember 2017

Siapa yang berminat nak join, bolehlah klik SINI
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Jangan lupa join GIVEAWAY YES 2017 by Roxalynne ni juga yea~ 

Sekian, terima kasih. Sampai berjumpa lagi di next entri. Wasalam~^^




Monday, December 11, 2017

Senarai Hadiah&Sponsor GiveAway YES 2017 by Roxalynne | #1 Roxa Shoppe

12/11/2017 09:30:00 PM 1 Comments


SENARAI HADIAH & SPONSOR GIVEAWAY YES 2017 BY ROXALYNNE | Salam... Bersempena GIVEAWAY YES 2017 yang masih berjalan, Cik Ct nak memperkenalkan barisan para sponsor yang begitu bermurah hati turut menaja hadiah -- boleh tahan lumayan untuk giveaway ini.^^

ahhaaaa, happy sungguh daku sampai buat intro acah acah baku gitu... Oklah, kita saambungsss~~~

Oleh itu, bersempena GA ni, naklah daku GEGAR kan ini --- maaf, hehe daku siapkan entri ni sambil tengok GegarVaganza keke*.... Oklah, Ct tak nak melalut banyak jums kita berkenalan dengan.....


--- @Roxa.Shoppe - Kedai Jam Tangan Roxalynne ---


Ok, this one... Roxa Shoppe~

It's actually my newest IG shoppe I run exclusive for anyone who's looking for #authentic, #hot and #rare watches.. walahhh~ Sila teruskan bacaan ek..^^

instagram.com/roxa.shoppe


Jam tangan --- bukan setakat membantu kita, manusia melihat masa. Malah, boleh juga memenuhi gaya hidup seseorang.

Selain tu, jam tangan jugak boleh diistimewakan sebagai :

- hantaran tunang / kahwin ; 
---> Zaman sekarang, dah jadi trending kan hantaran mostly ada jam tangan dalam set hantaran kan? adi apa salahnya? Tapi kalau bukan untuk

dan juga...

- HADIAH ! -- sama ada untuk diri sendiri atau hadiahkan orang yang kita sayang

---> Pernah terfikir tak seseorang yang kita sayang dapat hadiah yang cukup bermakna dan berharga daripada kita? Dan ianya jugak mungkin boleh mengingatkan mereka yang kita sayang tu tentang MASA.

Tengok jam, boleh mengingatkan mereka momen-momen masa yang berharga semasa dengan kita. Isn't it sweet? Hehe..

Jadi, sesiapa yang tengah pening nak cari apa untuk buah hati korang, tak kiralah buah hati tu kekasih, mak ayah atau adik-beradik, kawan-kawan istimewa dan... Bakal pasangan? Takpun, jadian ia hadiah paling berharga buat diri kita sendiri~ ^^

So... Korang bolehlah try tengok-tengok dulu jam tangan mana yang berkenan.

Akhir tahun ni pun kami ada anjurkan YEAR END SALE 2017 --- yang mana berakhir pada 31/12/2017 ini ^^

Sempena GiveAway YES 2017, jam tangan wanita ini menjadi pilihan untuk pemenang bertuah...^^

1 x Jam Tangan Wanita #LimitedEdition by Roxalynne (@roxa.shoppe)

*Jika ada pemenang daripada peserta lelaki, mungkin Ct akan tukarkan kepada jam tangan lelaki juga yang sebanding dengan jam tangan ini --T&C applied--

Okay itu hadiah bagi pemenang GiveAway YES 2017... Untuk YES 2017 pula...?

SALE secara besar-besaran juga sedang berlangsung di @roxa.shoppe untuk beberapa jenis jam tangan yang disertakan dengan GIFT.. Apa tu?

Apa yang @roxa.shoppe tawarkan untuk YES (YEAR-END-SALE) 2017?




Seperti mana terpamer di dalam gambar di atas ni... Special for MEN WATCHES SET bersempena #YES2017 ... Jam tangan untuk Lelaki ni ada banyak jenama lagi selain jenama G-Shock (seperti di dalam gambar)...

Manakala...

Yang di bawah ni pula antara yang special FOR LADIES ~ Cun tak tengok bracelet tu?

SET TAG HEUER FOR LADIES + GELANG . GRED JAM :- AA (2nd highest quality) . Warranty jam:- 3 bulan (for machine only) . #limitedstock . SIAPA CEPAT DIA DAPAT ❇ ❌RESTOCK . . #LimitedEdition . 20 set jaaa kami bagi harga bawah ni 👇 . SPECIAL PRICE FULL SET : RM95 . BOLEH BELI ASING JAM TANGAN / GELANG 😎 . *jika beli jam shja RM80 *Jika beli gelang shja RM25 . Berminat dm/wasap admin ye ❤ link ada kat bio 🤗 . #gerobokshoppingMalaysia #sayajualjam #kamijualjam #jamtanganmurah #jamtanganbranded #jamtanganbrandedmurah #jamtanganMalaysia #jamtanganmalaysiamurah #sayajualmurah #kamijualmurah #jamtanganlelaki #jamtanganwanita #jamtanganlelakiterkini #jamtanganwanitaterkini #jamtanganlelakimalaysia #jamtanganwanitamalaysia #jamtanganterbaru #jamtanganterlaris #jamtanganterlajaklaris #kedaijamtanganterbaik #kedaijamtanganterlajaklaris #jamtangancouple #jamtanganhantaran #jamtanganperempuanpopular #jamtanganperempuanmalaysia #jamtanganperempuanmurah
A post shared by Kedai Jam Tangan Roxalynne (@roxa.shoppe) on

Lebih berbaloi jika uolls dapatkan couple set sebenarnya...

Okay, inilah kelebihan shopping jam tangan kat @roxa.shoppe ... Ada banyak promosi.. So, untuk COUPLE SET pulak? Dapat GIFT apa yea?






Yup... Bagi setiap pembelian *JAM TANGAN TERPILIH (single for men/ladies atau pun COUPLE SET)...

Akan ada GIFT berikut :
- Cermin Mata
- Bracelet ;

-- yang boleh dipilih salah satu antara kedua-duanya mengikut kehendak uolls --

Okay, setakat itulah celoteh and sharing Ct tentang @Roxa.Shoppe, selepas ni kita follow up pula tentang HNorisaBoutique (@hnorisaboutique), butik online milik novelis Hana Norisa. ^^

--Cik Ct suka dengan Sis Hana Norisa ni, bukan setakat novelis dah berjaya terbit beberapa buah novel tapi juga baru nak menempa nama sebagai seorang usahawan online ^^
Hehe okay setakat ini perkongsian Cik Ct tentang @Roxa.Shoppe, online shop baru yang masih Cik Ct cuba nak establish kan~^^

Nak join giveaway yang Ct mention tu tak?

Kalau nak.... Check & click banner di bawah ^^

Dah join belum? Kalau belum, klik banner ni yea~^^


Thursday, November 30, 2017

GIVEAWAY YES 2017 BY ROXALYNNE

11/30/2017 09:00:00 PM 18 Comments
Credit : Ann.Awa (instagram.com/ann.awa)


GiveAway YES 2017 by Roxalynne | Assalamualaikum n Annyeong! Alhamdulillah seperti dijanjikan dalam post sebelum ni, Ct akan mulakan GiveAway YES 2017.

YES di sini membawa maksud Year-End-Shout, di mana ianya juga adalah 'sorakan' bersempena akhir tahun 2017. Satu tahun lagi bakal berlalu dalam perjalanan hidup kita. heuheu. Namun...

Insya-Allah jika murah rezeki Cik Ct, Giveaway ini akan jadi annual giveaway (giveaway tahunan) dan diadakan setiap tahun. Syukur penganjur pun ramai join dan hadiah ditawarkan boleh tahan lumayan pada zaman ekonomi mencabar ni. hehe.  So, apa lagi join Give Away niiii ~



Hadiah

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

- 1 x Jam Tangan by Roxalynne (@roxa.shoppe)




- 2 x Raudah Shawl by Hana Norisa Boutique (@hnorisaboutique)







- 2 x  Cookies (Random Flavor) by Monster Cookies (@monstercookiesmbz)




- 1 x Organic Trio Oil Body Lotion & 3 sachet Maxim Coffee from Korea by Blogger SiqahIqa (@haqisfila)





dan....

- 2 x Mysterious Gifts by Blogger AinieNKA (@lady_channa) & 1 more by me (Ct Roxalynna NH - @roxalynne.collection)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Menarik kan hadiah-hadiahnya? Jadi jangan ketinggalan untuk dapatkan hadiah-hadiah menarik ni dengan menyertai giveaway ni. Jom join ~~~


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN #GIVEAWAYYES2017BYROXALYNNE



3.) Like FB Page : 



4.) Copy banner dan buat satu entri bertajuk GIVEAWAY YES 2017 BY ROXALYNNE *(please backlink to this post)

6.) Komen "DONE" & SHARE entri ni dgn tulis post "Jom Join #GiveAway ni" di Facebook/Twitter anda

7.) Berikan link media sosial yang anda gunakan untuk sertai GA ini 
*untuk kami mengesahkan penyertaan anda*

(i) FACEBOOK/TWITTER (wajib ada Facebook)
(ii) BLOG
(iii) INSTAGRAM

*Jika tiada Twitter/IG, sila nyatakan*


***

Sekian, itu sahaja. Rasa macam banyak? Tak apa, buat slowly. Insya-Allah boleh. GA ni pun berlangsung selama sebulan :) 

GiveAway bermula : 30 November - 30 Disember 2017

Pemenang pula akan dipilih secara rawak melalui random.org .... Dan para pemenang akan diumukan pada 31 Disember 2017. ^^

So stay tuned and let's join the giveaway. Good luck n all d best !