Showing posts with label Segmen. Show all posts
Showing posts with label Segmen. Show all posts

Wednesday, December 13, 2017

❤️ Participants ❤️ | GiveAway YES 2017 by Roxalynne

12/13/2017 05:00:00 PM 3 Comments



❤️ Senarai Peserta ❤️ | GiveAway YES 2017 by Roxalynne

Assalamualaikum n Annyeong ! Ini list bagi teman-teman peserta kesayangan yang dah join GIVEAWAY YES 2017 BY ROXALYNNE yea~ ^^

Bagi yang dah join, boleh check ya no turutan penyertaan korang. Insya-Allah, jika tiada apa aral, pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2017. ^^


❤️ Senarai Peserta ❤️
  1. Qisstiera
  2. Shahida Dzulkafli
  3. Radhia Razali
  4. Lea Azleeya
  5. Siti NurFauzani
  6. Maisarah Ibrahim
  7. Cuya
  8. Syuhada Salleh
  9. Hani Fadhlina
  10. Sya Nissa
  11. Syuha Zulkifli
  12. Fuzy Hamid
  13. Farhanna Jafri
  14. Salatul Zarida


Terima kasih sudi join GA yang masih banyak kelemahannya daripada Cik Ct ini..^^
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Bagi yang baru nak join, boleh klik banner di bawah~ ^^


Monday, December 11, 2017

Senarai Hadiah&Sponsor GiveAway YES 2017 by Roxalynne | #1 Roxa Shoppe

12/11/2017 09:30:00 PM 1 Comments


SENARAI HADIAH & SPONSOR GIVEAWAY YES 2017 BY ROXALYNNE | Salam... Bersempena GIVEAWAY YES 2017 yang masih berjalan, Cik Ct nak memperkenalkan barisan para sponsor yang begitu bermurah hati turut menaja hadiah -- boleh tahan lumayan untuk giveaway ini.^^

ahhaaaa, happy sungguh daku sampai buat intro acah acah baku gitu... Oklah, kita saambungsss~~~

Oleh itu, bersempena GA ni, naklah daku GEGAR kan ini --- maaf, hehe daku siapkan entri ni sambil tengok GegarVaganza keke*.... Oklah, Ct tak nak melalut banyak jums kita berkenalan dengan.....


--- @Roxa.Shoppe - Kedai Jam Tangan Roxalynne ---


Ok, this one... Roxa Shoppe~

It's actually my newest IG shoppe I run exclusive for anyone who's looking for #authentic, #hot and #rare watches.. walahhh~ Sila teruskan bacaan ek..^^

instagram.com/roxa.shoppe


Jam tangan --- bukan setakat membantu kita, manusia melihat masa. Malah, boleh juga memenuhi gaya hidup seseorang.

Selain tu, jam tangan jugak boleh diistimewakan sebagai :

- hantaran tunang / kahwin ; 
---> Zaman sekarang, dah jadi trending kan hantaran mostly ada jam tangan dalam set hantaran kan? adi apa salahnya? Tapi kalau bukan untuk

dan juga...

- HADIAH ! -- sama ada untuk diri sendiri atau hadiahkan orang yang kita sayang

---> Pernah terfikir tak seseorang yang kita sayang dapat hadiah yang cukup bermakna dan berharga daripada kita? Dan ianya jugak mungkin boleh mengingatkan mereka yang kita sayang tu tentang MASA.

Tengok jam, boleh mengingatkan mereka momen-momen masa yang berharga semasa dengan kita. Isn't it sweet? Hehe..

Jadi, sesiapa yang tengah pening nak cari apa untuk buah hati korang, tak kiralah buah hati tu kekasih, mak ayah atau adik-beradik, kawan-kawan istimewa dan... Bakal pasangan? Takpun, jadian ia hadiah paling berharga buat diri kita sendiri~ ^^

So... Korang bolehlah try tengok-tengok dulu jam tangan mana yang berkenan.

Akhir tahun ni pun kami ada anjurkan YEAR END SALE 2017 --- yang mana berakhir pada 31/12/2017 ini ^^

Sempena GiveAway YES 2017, jam tangan wanita ini menjadi pilihan untuk pemenang bertuah...^^

1 x Jam Tangan Wanita #LimitedEdition by Roxalynne (@roxa.shoppe)

*Jika ada pemenang daripada peserta lelaki, mungkin Ct akan tukarkan kepada jam tangan lelaki juga yang sebanding dengan jam tangan ini --T&C applied--

Okay itu hadiah bagi pemenang GiveAway YES 2017... Untuk YES 2017 pula...?

SALE secara besar-besaran juga sedang berlangsung di @roxa.shoppe untuk beberapa jenis jam tangan yang disertakan dengan GIFT.. Apa tu?

Apa yang @roxa.shoppe tawarkan untuk YES (YEAR-END-SALE) 2017?




Seperti mana terpamer di dalam gambar di atas ni... Special for MEN WATCHES SET bersempena #YES2017 ... Jam tangan untuk Lelaki ni ada banyak jenama lagi selain jenama G-Shock (seperti di dalam gambar)...

Manakala...

Yang di bawah ni pula antara yang special FOR LADIES ~ Cun tak tengok bracelet tu?

SET TAG HEUER FOR LADIES + GELANG . GRED JAM :- AA (2nd highest quality) . Warranty jam:- 3 bulan (for machine only) . #limitedstock . SIAPA CEPAT DIA DAPAT ❇ ❌RESTOCK . . #LimitedEdition . 20 set jaaa kami bagi harga bawah ni ๐Ÿ‘‡ . SPECIAL PRICE FULL SET : RM95 . BOLEH BELI ASING JAM TANGAN / GELANG ๐Ÿ˜Ž . *jika beli jam shja RM80 *Jika beli gelang shja RM25 . Berminat dm/wasap admin ye ❤ link ada kat bio ๐Ÿค— . #gerobokshoppingMalaysia #sayajualjam #kamijualjam #jamtanganmurah #jamtanganbranded #jamtanganbrandedmurah #jamtanganMalaysia #jamtanganmalaysiamurah #sayajualmurah #kamijualmurah #jamtanganlelaki #jamtanganwanita #jamtanganlelakiterkini #jamtanganwanitaterkini #jamtanganlelakimalaysia #jamtanganwanitamalaysia #jamtanganterbaru #jamtanganterlaris #jamtanganterlajaklaris #kedaijamtanganterbaik #kedaijamtanganterlajaklaris #jamtangancouple #jamtanganhantaran #jamtanganperempuanpopular #jamtanganperempuanmalaysia #jamtanganperempuanmurah
A post shared by Kedai Jam Tangan Roxalynne (@roxa.shoppe) on

Lebih berbaloi jika uolls dapatkan couple set sebenarnya...

Okay, inilah kelebihan shopping jam tangan kat @roxa.shoppe ... Ada banyak promosi.. So, untuk COUPLE SET pulak? Dapat GIFT apa yea?






Yup... Bagi setiap pembelian *JAM TANGAN TERPILIH (single for men/ladies atau pun COUPLE SET)...

Akan ada GIFT berikut :
- Cermin Mata
- Bracelet ;

-- yang boleh dipilih salah satu antara kedua-duanya mengikut kehendak uolls --

Okay, setakat itulah celoteh and sharing Ct tentang @Roxa.Shoppe, selepas ni kita follow up pula tentang HNorisaBoutique (@hnorisaboutique), butik online milik novelis Hana Norisa. ^^

--Cik Ct suka dengan Sis Hana Norisa ni, bukan setakat novelis dah berjaya terbit beberapa buah novel tapi juga baru nak menempa nama sebagai seorang usahawan online ^^
Hehe okay setakat ini perkongsian Cik Ct tentang @Roxa.Shoppe, online shop baru yang masih Cik Ct cuba nak establish kan~^^

Nak join giveaway yang Ct mention tu tak?

Kalau nak.... Check & click banner di bawah ^^

Dah join belum? Kalau belum, klik banner ni yea~^^


Wednesday, April 20, 2016

Simply Segmen By Shawal & Sofie

4/20/2016 04:44:00 PM 2 Comments
ุจِุณْู…ِ ุงู„ู„ّู‡ِ ุงู„ุฑَّุญْู…َู†ِ ุงู„ุฑَّุญِูŠْู…ِ

ุงู„ู„ู‡ู… ุตู„ ุนู„ู‰ ู…ุญู…ุฏ ูˆุขู„ ู…ุญู…ุฏ
ุงู„ุณَّู„ุงَู…ُ ุนَู„َูŠْูƒُู…ْ ูˆَุฑَุญْู…َุฉُ ุงู„ู„ู‡ِ ูˆَุจَุฑَูƒَุงุชُู‡ُ




(klik banner kalau nak join)



Segmen daripada Shawal & Sofie...


Tamat : 27 April 2016

Senarai Hadiah:
1) Topup RM5 x4
2) Review Blog di blog Kak Sofie x2
3) Bloglist Bulan Mei x10 di blog Shawal
Jumlah Pemenang : 16

Saturday, March 26, 2016

Giveaway Cash RM600 MAC2016 by Emas Putih

3/26/2016 06:21:00 AM 2 Comments
*TAMAT*

Good Luck kepada semua peserta ! ^_^

*sila tekan banner diatas untuk join*


Hadiah :


Top Referral RM100x1
Random Cash RM50x10


Start : 20 Mac 2016 - 3 April 2016



Monday, February 29, 2016

Segmen Teka Teki Benda UK 2

2/29/2016 06:03:00 AM 2 Comments
http://ucingkadayan.blogspot.com/2016/02/segmen-teka-teki-benda-uk2.html
 Teka Apa Yang Ada Dalam Hadiah Tersebut.?
"Dia Becakap Tapi Tak Ada Mulut,
Tak Ada Tangan Tapi Pandai Main Musik
Pandai Menyanyi Menghiburkan Hati,
Issue Semasa Selalu Di Nanti,
Dalam Kenderaan Dan Dalam Rumah Pasti Ada,
Becakap Tak Henti-henti Hanya Dengan Jari Dia Berhenti."

1) Follow Blog Uk Atau Google +
2) Buat Tajuk Post "Segmen Teka Teki Benda Uk2"

3) Copy Semua Coding yang telah disediakan di Box dan Paste ke dalam Ruangan Html dan Publish.

4) Tinggalkan Url Post Dan Jawapan Anda ke Ruangan Komen ini.
Blogger yang Menjawab dengan Betul akan di masukan ke dalam Bloglist Uk.Tarikh Tutup 7-3-2016.



Jawapan Saya :...............

5 Things I Hate The Most

2/29/2016 05:12:00 AM 5 Comments

Assalamualaikum n hai~^^

Ada segmen tagging baru ! ^_^

Hahaha, first of all, thanks to Kak Sofie Adie a.k.a Kak Yuha sebab tag saia... Terkejut sekejap bila tengah godeh blog (tukar template) malam tadi, sekali tengok kat Shoutbox, saia telah ditag :3
Awww~ *gedik jap*

Ok sambung balik~

Rules game ni seperti di bawah (aku copy paste terus dari blog Kak Yuha . hehe ):

RULES:
Buat satu entry bertajuk "5 Things I Hate Most" dan senaraikan lima benda/perkara yang anda paling tak suka/benci. Mention siapa tag anda dalam entri tersebut. Anda juga dikehendaki untuk tag lima orang blogger dan pastikan mereka tahu.

 Hurmmmmm, 5 perkara yang aku benci ek? 5 things that I hate the most? Jap pk jap.... Ok, ni dia....

Saturday, January 16, 2016

Senarai Pemenang Segmen Jom Follow&Klik Nuffnang by Ct Roxalynna NH

1/16/2016 05:17:00 AM 5 Comments

Assalamualaikum n hai~^^

Firstly Ct nak ucapkan terima kasih yg tak terhingga kepada 23 orang peserta yg sudi join segmen pertama Ct ni...
Dan juga tahniah kpd 12 orang peserta yg bakal menduduki senarai bloglist [Jan-Mac '16] Ct
(bermula 16 Januari - 16 Mac 2016) 
dan 
3 orang di antaranya yg bakal menduduki bloglist [Top 2016] -  di mana bloglist ni akan dikekalkan selama tahun 2016 
serta 
blog pemenangnya bakal direviu lanjut oleh Ct ^^

Tahniah diucapkan sekali lagi... 

Jom kita tengok senarai pemenang~~~^^

Friday, January 15, 2016

Tuesday, January 12, 2016

Segmen Blogwalking | Yaya Cendana

1/12/2016 09:09:00 PM 5 Comments



Assalamualaikum n hai~^^

Hahhhh, korang yg baca post ni jangan lupa join k...
(hakikatnya aku yang lambat join - *shed nunmul {tears/ayaq mata}T_T )

Sebelum tu, baca dulu yg kat bawah ni...
Ni pesanan Cik Yaya Cendana buat yang nak join segmen ni ....
Maaf Cik Yaya, Cik Ct baru sempat nak join... Hehehehe~

Assalamualaikum...alhamdulillah semalam sempat juga yaya nak umumkan blogger bertuah untuk dimasukkan ke dalam bloglist Belog Best Official . Hari ini yaya berkesempatan untuk buat lagi satu segmen di bulan Januari 2016.

Yaya nak jemput korang semua untuk join segmen ni. Segmen Blogwalking ini berlangsung selama 2 minggu, 16/01/2016 - 30/01/2016 . 

Untuk join, korang hanya perlu :

1. Follow blog Yaya Cendana
2. Buat entry " Segmen Blogwalking | Yaya Cendana "
3. Copy link entry & paste di ruangan komen entry ini


Awal bulan Februari yaya akan buat sekali lagi entry dan letakkan url blog korang dalam entry tersebut. 

Sambil - sambil kita blogwalking, boleh kumpul rakan - rakan blogger lain yang belum kita kenal. kan . 


Selamat Bersegmen 
^_^

Sekian, for this segmen... Selamat join segmen ni~^^
Nak senang... siapa yg baru nak join tu, klik ja gambar kat ataih tu naaa~^^

Friday, January 08, 2016

Senarai Peserta | Segmen Jom FOLLOW & Klik Nuffnang by Ct Roxalynna NH

1/08/2016 11:34:00 PM 5 Comments
Assalamualaikum n hai semua :)

Terima kasih diucapkan kepada yang sudi join segmen Ct yang pertama kali Ct berani buat ni.
Hehehe, sebelum ni join as sponsor n peserta je.
So ni 1st time Ct bersegmen letak nama profile sendiri kat tajuk post tu.
*hehe, newbie kan, tu jakun sat tu*
Jadi Ct amat hargai korang yg sudi join.. sangat3~^^

Seramai 12 orang blogger bertuah dicari...

12 orang peserta bertuah dicari untuk mengisi slot bloglist Ct selama dua bulan 
(16/01/16 - 16/03/2016)
*Bloglist Jan - March 2016*

Dari 12 orang itu, 3 orang yang paling bertuah bakal direviu lanjut oleh Ct, dan kekal di sidebar bloglist selama setahun...^^
*My Top 2016*

Giveaway Welcome 2016 by Aku Bukan Innocent

1/08/2016 04:37:00 PM 0 Comments
ุจِุณْู…ِ ุงู„ู„ّู‡ِ ุงู„ุฑَّุญْู…َู†ِ ุงู„ุฑَّุญِูŠْู…ِ
ุงู„ุณَّู„ุงَู…ُ ุนَู„َูŠْูƒُู…ْ ูˆَุฑَุญْู…َุฉُ ุงู„ู„ู‡ِ ูˆَุจَุฑَูƒَุงุชُู‡ُ





(klik banner kalau nak join sekali)


Giveaway Welcome 2016 by Aku Bukan Innocent dianjurkan oleh Mohd Noor Shawal dan dibawakan bersama-sama dengan Yuha Adie , Ct Roxalynna NH , Najwa Zahid , Masita Eyta & Nur Huda.


Tarikh Tamat : 15 Januari 2016

Tuesday, December 22, 2015

First Mini Giveaway by Tashira

12/22/2015 12:10:00 AM 3 Comments
*UPDATE : GIVEAWAY TAMAT*


Sehingga 07/01/2016
Klik banner ni untuk join~^^


Assalamualaikum n hai...

Jom join GA by Tashira ni...
Kali ni sekali lagi Ct join as sponsor... n jugak peserta mungkin? kikiki

Banyak hadiah menarik tau GA shira kali ni...

Sebelum tu, jom kita baca dulu syarat2 penyertaannya yg Ct copy paste dari blog Tashira^^...


Syarat-syarat penyertaan ;

Friday, December 18, 2015

Segmen Blogwalking Shawal

12/18/2015 02:30:00 AM 6 Comments
ุจِุณْู…ِ ุงู„ู„ّู‡ِ ุงู„ุฑَّุญْู…َู†ِ ุงู„ุฑَّุญِูŠْู…ِ
ุงู„ุณَّู„ุงَู…ُ ุนَู„َูŠْูƒُู…ْ ูˆَุฑَุญْู…َุฉُ ุงู„ู„ู‡ِ ูˆَุจَุฑَูƒَุงุชُู‡ُ





(klik banner kalau nak join sekali)



Saguhati kepada yang bertuah:

10 blog bertuah dimasukkan ke dalam bloglist blog shawal mulai 1 - 31 January 2016.
2 blog bertuah direview (entry melekat selama 1 hari)
seorang blogger bertuah dapat top up RM10

Tarikh Tamat : 29/12/2015 *Mungkin ada perubahan

pencarian bloglist fiaz diary untuk january 2016

12/18/2015 12:55:00 AM 0 Comments
*TAMAT*


*Klik banner if nak join*

-baca syarat penyertaan yg Ct ambik dari blog ezzaty, tuan punya GA -

syarat penyertaan:

1.follow blog aku..hehe jujur yaa.. (done)
2.ni option rajin sape yang ada kicau-kicau(twitter)follow lah. (done)
3.copy banner tu kat post korang then backlink kan ke blog aku.. (done)
4.buat tajuk kat entry korang "pencarian bloglist fiaz diary untuk january 2016" (done)
5.maaf kali ini aku agak memilih sikit jadi, korang kena letak sebab-sebab yang menarik perhatian aku kenapa korang nak senarai dalam bloglist aku..relax aku ni tak kejam pun..buat biasa-biasa pun okay! (done...explanation kat bawah)
6.lastly letak link korang kat ruangan komentar ya.. (juga udah...)

p/s:segmen ini di kecualikan kepada blog yang ada dalam senarai bloglist aku..boleh rujuk di senarai my blog list aku.

akan ditutup pada 29/12/2015

bagi jawapan no. 5 tu....

Sila klik SINI kalau nak tau ^^

Thursday, December 17, 2015

Thursday, August 20, 2015

[Segmen} Klik-Klik Nuffnang ~^^

8/20/2015 08:09:00 PM 0 Comments
Assalamualaikum..

Jom join segmen ni...
Sama2 membantu, kan ~ ^^

Korang mesti nak income nuffnang korang meningkat kan?
Jadi,segmen  ini salah satu langkah untuk 
menambahkan jumlah duitkorang .

Kebaikan bila join segmen ni,duit meningkat...
Traffic korang pun meningkat,kerana 
Penganjur segmen n saya sendiri akan mengunjungi blog anda.
Then, klik iklan Nuffnang anda..

So...
Apa lagi...
Jom join...^_^
Sama2 meringankan beban katanya..
Haha..


Klik banner untuk join :)