adgroup

Showing posts with label Review Contest. Show all posts
Showing posts with label Review Contest. Show all posts

Friday, August 05, 2016

#CantiknyaMalaysia | Raikan 'Kecantikan' Malaysia dengan Join Contest Ini

#CantiknyaMalaysia

Image result for holla


Assalamualaikum n hallo! 

Huaaaaaaa, rindunya blog saya ni! Rasanya dah lebih 2  minggu tak jenguk langsung. T_T
*menangis sorang2 bila terkenang rindunya nak kembali aktif menulis di sini*

Ok kali ni rasanya pertama kali Ct post entri untuk bulan Ogos ni... Yuhhu, kekangan waktu dan kerja telah mengehadkan masa Cik Ct untuk blogging & aktif selalu di dunia maya ni nampaknya... *kecuali FB & IG.. keke* Hurmmm~

Ok tak nak bebel panjang, yang ni pun terkejar2 Ct nak habiskan post entri ni (sebab kejar waktu tidur, esok kerja lagi, demam pun belum berapa kebah lagi ni...huhuhu T_T)

Sebenarnya hari ni Ct nak share tentang #CantiknyaMalaysia...
Apa tu?

Jeng jeng jeng *as usual, latar muzik acah acah saspens sikit*

Teruskan bacaan kalau uolls nak tau... ^^

N kalau korang nak menang sangattttttt handphone terbaru yang tengah meletop sekarang ni... fon apa tu?

Kat bawah ni haaa handphonenya....

huawei giiffff

Yup... Huawei P9~ ^^

Hahahaha, semartfon yg sekarang tengah hot kat iklan tv and ramai juga artis / ikon media sosial reviu di laman sosial... Malah Huawei P9 ini juga pernah direviu oleh jurugambar professional (*baca SINI) dan diiktiiraf taraf keselamatannya oleh Android (*baca SINI).
Ok, cukup tentang hadiah tu.. hahaha saje je nak membakor, 

Ya, apalah Ct nikan , belum gtau lagi ada apa dengan #CantiknyaMalaysia tu kan...
Saje nak membakor lelebih...

Ok, let me explain apa itu #CantiknyaMalaysia ini..

Seiously sila baca post ini sampai habis...
(hahaha kecuali siapa yang dah tau - nampak ni kat 8share aka Seismik, tak nak baca pun takpe^^)

Monday, August 17, 2015

Jom Ke Legoland Bersama Ilham Karangkraf.

ASSALAMUALAIKUM :)

Hai2, 
Ct nak recommend satu contest ni...
Lumayannn jugak ohhh...

Contest apa?

Jom ke LEGOLAND bersama Ilham Karangkraf...

Apa yg istimewanya?

Ada 5 tiket ke Legoland yg boleh cuba dimenangi..^^
Wowowowow....
Berbaloi2 kan...
Harga tiket tu bukannya senang nak dapat~^^

Tapi...
Siapa yang nak join, make sure ada Instagram yek...
Kalau takde, tak dapat la den nak nolongnya...

Siapa yang ada Instagram tu,
Ct syorkan join la contest ni~^^

CEPAT CEPAT CEPAT!!!

Ada 1/2 jam sahaja lagi sebelum waktu tutup dia...
(maaf, Ct pun baru tahu kewujudan contest ni... hihi)

Jom cepat2 repost kat insta seperti yg dipinta...

That's all.

Adios amigos :)

Good luck kepada yg join ^^


Follow by Email