adgroup

Showing posts with label Personal. Show all posts
Showing posts with label Personal. Show all posts

Saturday, December 19, 2015

Panggil Siapa Sebenarnya?

Image result for tulisan family

Assalamualaikum. hai. :)

Hari ni aku rasa nak berceloteh a.k.a bercerita pulak kali ni. setelah beberapa post aku hanya berkaitan segmen / giveaway je kan... blogwalking sana sini join segmen orang sampai tak sedar aku dah lama tak berceloteh kat sini... huhuu. so kali ni aku nak 'membebel' secara tak rasmi pulak. *cehhh... hahaha*

Monday, December 14, 2015

Finally... I'm Back Again...

Assalamualaikum n hai allz...

Hai.... *say hi kat my blog ni...*
lama tak jumpa di sini.
terkezut tak? terkezut tak Cik Ct kembali di sini?

Image result for i'm back

Hahahahaha *gelak dulu sat, geli limfa aku ni*... Sebelum ni, aku cakap nak delete blog ni kan... hahahaha. memang aku tutup. tapi lepas 3 bulan, aku rasa aku rindu blog ni... here is what i wanna be myself n write anything of my opinions, personally. and senang utk aku berkongsi tips, iklan n review kat sini utk tatapan dan perkongsian ramai ^^
*manalah tahu, tetiba internet dah terlaju, maka aku pun terajin nak buat tutorial pulak kan... haha, sila muntah pelangi :p

after 3 months... kuikuikui...

Thursday, September 10, 2015

Say Hello to Goodbye Blog~

Assalamualaikum n hai semua~^^

Image result for goodbye image

Goodbye?

Huh??

Yup... tujuan post kali ni adalah untuk mengucapkan Selamat Tinggal...

Kepada siapa?

Hurmmm...
Kepada...

BLOG ini dan juga kesemua followers yg sudi follow blog saya yg ini. :)
Di sini saya nak ucapkan terima kasih kepada 16 orang followers yg sudi ikut blog yg hambar ini.
Kikiki.

Kenapa Selamat Tinggal?

Follow by Email