Showing posts with label Ilham Karangkraf. Show all posts
Showing posts with label Ilham Karangkraf. Show all posts

Monday, August 17, 2015

Jom Ke Legoland Bersama Ilham Karangkraf.

8/17/2015 11:34:00 AM 2 Comments
ASSALAMUALAIKUM :)

Hai2, 
Ct nak recommend satu contest ni...
Lumayannn jugak ohhh...

Contest apa?

Jom ke LEGOLAND bersama Ilham Karangkraf...

Apa yg istimewanya?

Ada 5 tiket ke Legoland yg boleh cuba dimenangi..^^
Wowowowow....
Berbaloi2 kan...
Harga tiket tu bukannya senang nak dapat~^^

Tapi...
Siapa yang nak join, make sure ada Instagram yek...
Kalau takde, tak dapat la den nak nolongnya...

Siapa yang ada Instagram tu,
Ct syorkan join la contest ni~^^

CEPAT CEPAT CEPAT!!!

Ada 1/2 jam sahaja lagi sebelum waktu tutup dia...
(maaf, Ct pun baru tahu kewujudan contest ni... hihi)

Jom cepat2 repost kat insta seperti yg dipinta...

That's all.

Adios amigos :)

Good luck kepada yg join ^^


Thursday, June 25, 2015

#Kenangan - Pilihan Editor Ilham Karangkraf?

6/25/2015 12:48:00 PM 5 Comments
ASSALAMUALAIKUM~^^

Mmmm...
Izinkan Cik Ct kununnya senyum tersipu-sipu dulu...
huahahaha..
*padahal dah tergelak guling2 dah ni*
*mohon penampaq sedasss bior tersedar sikit gelak tak hengat cik t ni*
kih3...

Ok2, bismillahirrahmaanirrahim~
(kat cni baru nak baca basmalah? aptb la ko Ct~ better ada dr takde kan)

Ok , n3 kali ni nak ceta pasaipa ek?
Huhuu, tu you see the tajuk?
nampak tak?
nampak kan?
muhehehehehe *tersengih2 lg mcm kerang busuk*
Maluuuuu maluuu nak ceta~
Kang orang pk aku riak plak...