Showing posts with label GiveAway. Show all posts
Showing posts with label GiveAway. Show all posts

Monday, October 16, 2017

#GA | OCTOBER BOOK GIVEAWAY BY BLOG SIQAHIQA

10/16/2017 12:04:00 AM 1 Comments

Annyeong ! Annyeong ! Annyeong !

I'm back again... with Giveaway on the road !


Oppsss... It's not a GiveAway done by me but by the blogger, SIQAHIQA.^^

(I might doing it in the nearest time tho. Insya-Allah 
*still looking for a few sponsorship and a bit settings for that -_-*)

Thanks to blogger Tashira (Oh Thrillers) yang join ni, hehe. I went to blogwalking to her blog... then found the GA she had joined. So here I am... ^^

[CLICK TO JOIN]


I am joining this giveaway too...keke. Honestly, that's because the prize is tempting me..so MUCH

Hehe.. yup the prize offered.. Cluck! It's really a temptation for the #bookslover like me (ahahaha sorry for the non-shame claim' !)

Exactly..

What are the prizes??

You also could detect it fro the post title, isn't it? meyh -_-

But it's okay, here I introduced you to the prize offered by SIQAHIQA ... 


Those upper pics are the prizes ! Two NEW books entitled :

1 - Hati Ini Milikmu by Yasmin Mogahed (adapted to B.M)
2 - How to Be Interesting by Jessica Hagy (English book)

Wow, the books look really awesome for me... It's really a temptation that's hard to resist.. Both of them. haha. Jinjja-e-yong~~

So, anyone wanna join this giveaway too?

I suggest you to do so... since there're also a MYSTERIOUS GIFT offered by the cute blogger too aha (ayat bodek melulus ni) ^^

Alright, for our notice and reminder...

The period of giveaway is from 12th Oct - 12th Nov 2017.

All bloggers are welcome to join the giveaway ! ^^


Saturday, September 30, 2017

#GA | GIVEAWAY FM FROM CANADA

9/30/2017 07:55:00 PM 0 Comments

Assalamualaikum !! 안녕하세요! :)

(klik banner untuk join)

Ok lama dah tak join apa2 GA tahun 2017 ni.. Mana taknya busy sikit dengan kerja.. N penyertaan ni pun last minit punya join... Tarikh tutup baru Ct perasan dengan GA ni.. Menarik! 

Tak dapat gi Kanada, dapat poskad pun jadilah... Harap Cik El-Darwena kasi can menang (sipi2) pun bolehlah.. Hehehehe

Siapa yang nak join last minute macam Cik Ct, bolehlah klik BANNER di atas... ^^

K tata... Siapa join, all da best... N... wish me the luck too! ^^

Friday, June 02, 2017

#RAMADHANGIVEAWAY BERSAMA SGSHOP MALAYSIA | BLOGGER SOFIEADIE

6/02/2017 01:36:00 PM 5 Comments
Assalamualaikum !! Salam Sejahtera ~~

안녕하세요! :)

Wahhh, dah agak lama rasanya Cik Ct tak berkesempatan jenguk GiveAway (GA) yang dianjurkan oleh para blogger lain. Maaf, tak berkesempatan sebelum ni !

Sekarang bulan puasa ditambah memang fokus menulis sepenuh masa, memang Cik Ct nak fulun join GA bebanyak... 

So sekarang masa yang ada, Ct nak join GA dianjurkan oleh blogger SofieAdie dan ditaja oleh SGSHOP MALAYSIA ni... ^^

sofie, giveaway, sgshopmalaysia
(klik gambar untuk join GA)


Cik Ct dah rambang mata dah... membayangkan kalau Cik Ct menang RM100 shopping credit daripada SGSHOP MALAYSIA... 

Apa yang Cik Ct nak dapatkan ek?

Saturday, March 26, 2016

Abam Kie's First Giveaway

3/26/2016 05:54:00 AM 4 Comments


Sila klik banner di atas jika mahu join


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Berikut adalah senarai hadiah yang bakal menanti para pemenang bertuah:

1. Top up RM10 X 1 pemenang oleh PeRdU cINta
2. Hijab pin dan Viscose Printed Wide Shawl X 1 pemenang oleh Aksara Biru
3. Top up RM10 X 1 pemenang oleh Najwa Zahid
4. Top up RM10 X 1 pemenang oleh Ayuni Rafilah
5. RM10 tunai X 2 pemenang oleh Julia Jamaludin
6. RM10 tunai X 2 pemenang oleh Mommy Irra
7. Top up RM5 X 2 pemenang oleh Ina Zalina
8. Top up RM20 X 1 pemenang oleh Miss Fifi
9. Top up RM5 X 2 pemenang oleh Cik Nor
10. Buku resepi X 2 pemenang oleh Abam Kie

Kawan2 nak join? Ikut je langkah2 di bawah ini satu-persatu:

Friday, March 04, 2016

Bags Giveaway By Penselduabee

3/04/2016 08:56:00 AM 6 Comments
*UPDATE : TAMAT*

***SENARAI PEMENANG***

Nota penulis - Saya pun terpilih sebagai salah seorang pemenang.. Alhamdulillah... Insya-Allah akan review bila ada kesempatan dan bila barangan sudah tiba pada saya nanti.. Terima kasih banyak2 kak Radhia (blogger P2B)~^^




Assalamalaikum...

Sempena hari Jumaat ni, Ct join GA yang diadakan oleh blogger Penselduabee (kak Radhia) ~
Mesti ramai yang dah join kan, Ct lagi yang tertinggal, maklumlah internet slow & netbook buat hal sikit masa ni... Kikiki~
K lah tak nak cerita banyak. 
So, korang.... siapa belum join, jom join...

Giveaway ini berlangsung daripada

1 Mac - 30 Mac 2016


Keputusan pula akan diumumkan pada :

31 Mac 2016


Senarai hadiah seperti berikut