Showing posts with label GiveAway. Show all posts
Showing posts with label GiveAway. Show all posts

Wednesday, December 13, 2017

Mystery Giveaway by www.myafarisha.com

12/13/2017 06:00:00 PM 0 Comments
Annyeong ! Hehe, here we have new GA lagi... Masa first2 singgah blog ni dari salah seorang blogger yang turut join GA ni, Cik Ct terpaku kejap hehe.. Sebab template blog Mya Farisha lebih kurang templae blog Ct yang ni..
Hehe, nasib baik tersedar balik.. Then.. Cik Ct sambunglah balik apa yang perlu dilakukan untuk  join GA ni..
Siapa yang nak turut serta giveway misteri ni bolehlah teruskan bacaan camne nak join ^^
Hadiah dia memang cukup misteri tak tau apa :O

==============================================================

Mystery Giveaway by www.myafarisha.com


Syarat penyertaan:
  • Mesti menetap dalam Malaysia
  • Boleh pilih untuk join di blog atau di instagram atau kedua-duanya. Tapi, Mya akan pilih salah satu kalau nama terpilih untuk dua-dua penyertaan.

Cara penyertaan:

  • Untuk penyertaan blog, 
    • Mesti follow blog Mya dan instagram Mya
    • Like page Mya *untuk memudahkan komunikasi*
    • Buat entri dengan tajuk "Mystery Giveaway by www.myafarisha.com".
  • Untuk penyertaan instagram, boleh rujuk di post ini.
Hadiah:
  • Mystery box bernilai RM100 untuk setiap pemenang.
Tempoh:
  • Bermula 8 Disember 2017 sehingga 8 Januari 2018

Sekian, itu sahaja. Buat yang join, Ct nak ucapkan all d'best ^^.. Ma'assalamah wa ilal liqa'~

Tuesday, December 12, 2017

Comeback Giveaway by Raydah Alhabsyi

12/12/2017 01:30:00 PM 2 Comments


Comeback Giveaway by Raydah Alhabsyi | Annyeong ! GA kita dah share, sekarang masa untuk kita join GA dari cik blogger, Cik Ray yang cun ni pulak...

Hehe, dah beberapa kali jugak Cik Ray jemput join.. Nampaknya baru ni Cik Ct berkesempatan untuk join.. Maaf yea lambat cik blogger cun ^^

Hadiah yang ditawarkan boleh tahan --- menawan hati hehe.. Nak tau apa?

Ini dia... 


  Gift 
The lucky winner will get to choose
 a jar of Organic Hair Removal by Norah (Pick either Hot or Cold Norah)


GiveAway ini berakhir pada : 20 Disember 2017

Siapa yang berminat nak join, bolehlah klik SINI
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Jangan lupa join GIVEAWAY YES 2017 by Roxalynne ni juga yea~ 

Sekian, terima kasih. Sampai berjumpa lagi di next entri. Wasalam~^^




Thursday, November 30, 2017

GIVEAWAY YES 2017 BY ROXALYNNE

11/30/2017 09:00:00 PM 18 Comments
Credit : Ann.Awa (instagram.com/ann.awa)


GiveAway YES 2017 by Roxalynne | Assalamualaikum n Annyeong! Alhamdulillah seperti dijanjikan dalam post sebelum ni, Ct akan mulakan GiveAway YES 2017.

YES di sini membawa maksud Year-End-Shout, di mana ianya juga adalah 'sorakan' bersempena akhir tahun 2017. Satu tahun lagi bakal berlalu dalam perjalanan hidup kita. heuheu. Namun...

Insya-Allah jika murah rezeki Cik Ct, Giveaway ini akan jadi annual giveaway (giveaway tahunan) dan diadakan setiap tahun. Syukur penganjur pun ramai join dan hadiah ditawarkan boleh tahan lumayan pada zaman ekonomi mencabar ni. hehe.  So, apa lagi join Give Away niiii ~



Hadiah

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

- 1 x Jam Tangan by Roxalynne (@roxa.shoppe)




- 2 x Raudah Shawl by Hana Norisa Boutique (@hnorisaboutique)







- 2 x  Cookies (Random Flavor) by Monster Cookies (@monstercookiesmbz)




- 1 x Organic Trio Oil Body Lotion & 3 sachet Maxim Coffee from Korea by Blogger SiqahIqa (@haqisfila)





dan....

- 2 x Mysterious Gifts by Blogger AinieNKA (@lady_channa) & 1 more by me (Ct Roxalynna NH - @roxalynne.collection)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Menarik kan hadiah-hadiahnya? Jadi jangan ketinggalan untuk dapatkan hadiah-hadiah menarik ni dengan menyertai giveaway ni. Jom join ~~~


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN #GIVEAWAYYES2017BYROXALYNNE



3.) Like FB Page : 



4.) Copy banner dan buat satu entri bertajuk GIVEAWAY YES 2017 BY ROXALYNNE *(please backlink to this post)

6.) Komen "DONE" & SHARE entri ni dgn tulis post "Jom Join #GiveAway ni" di Facebook/Twitter anda

7.) Berikan link media sosial yang anda gunakan untuk sertai GA ini 
*untuk kami mengesahkan penyertaan anda*

(i) FACEBOOK/TWITTER (wajib ada Facebook)
(ii) BLOG
(iii) INSTAGRAM

*Jika tiada Twitter/IG, sila nyatakan*


***

Sekian, itu sahaja. Rasa macam banyak? Tak apa, buat slowly. Insya-Allah boleh. GA ni pun berlangsung selama sebulan :) 

GiveAway bermula : 30 November - 30 Disember 2017

Pemenang pula akan dipilih secara rawak melalui random.org .... Dan para pemenang akan diumukan pada 31 Disember 2017. ^^

So stay tuned and let's join the giveaway. Good luck n all d best ! 

Monday, October 16, 2017

#GA | OCTOBER BOOK GIVEAWAY BY BLOG SIQAHIQA

10/16/2017 12:04:00 AM 17 Comments

Annyeong ! Annyeong ! Annyeong !

I'm back again... with Giveaway on the road !


Oppsss... It's not a GiveAway done by me but by the blogger, SIQAHIQA.^^

(I might doing it in the nearest time tho. Insya-Allah 
*still looking for a few sponsorship and a bit settings for that -_-*)

Thanks to blogger Tashira (Oh Thrillers) yang join ni, hehe. I went to blogwalking to her blog... then found the GA she had joined. So here I am... ^^

[CLICK TO JOIN]


I am joining this giveaway too...keke. Honestly, that's because the prize is tempting me..so MUCH

Hehe.. yup the prize offered.. Cluck! It's really a temptation for the #bookslover like me (ahahaha sorry for the non-shame claim' !)

Exactly..

What are the prizes??

You also could detect it fro the post title, isn't it? meyh -_-

But it's okay, here I introduced you to the prize offered by SIQAHIQA ... 


Those upper pics are the prizes ! Two NEW books entitled :

1 - Hati Ini Milikmu by Yasmin Mogahed (adapted to B.M)
2 - How to Be Interesting by Jessica Hagy (English book)

Wow, the books look really awesome for me... It's really a temptation that's hard to resist.. Both of them. haha. Jinjja-e-yong~~

So, anyone wanna join this giveaway too?

I suggest you to do so... since there're also a MYSTERIOUS GIFT offered by the cute blogger too aha (ayat bodek melulus ni) ^^

Alright, for our notice and reminder...

The period of giveaway is from 12th Oct - 12th Nov 2017.

All bloggers are welcome to join the giveaway ! ^^


Saturday, September 30, 2017

#GA | GIVEAWAY FM FROM CANADA

9/30/2017 07:55:00 PM 0 Comments

Assalamualaikum !! 안녕하세요! :)

(klik banner untuk join)

Ok lama dah tak join apa2 GA tahun 2017 ni.. Mana taknya busy sikit dengan kerja.. N penyertaan ni pun last minit punya join... Tarikh tutup baru Ct perasan dengan GA ni.. Menarik! 

Tak dapat gi Kanada, dapat poskad pun jadilah... Harap Cik El-Darwena kasi can menang (sipi2) pun bolehlah.. Hehehehe

Siapa yang nak join last minute macam Cik Ct, bolehlah klik BANNER di atas... ^^

K tata... Siapa join, all da best... N... wish me the luck too! ^^