Showing posts with label Circle - Two Worlds Connected. Show all posts
Showing posts with label Circle - Two Worlds Connected. Show all posts

Thursday, June 01, 2017

K-Drama | Circle - Two Worlds Connected (써클: 이어진 두 세계) [Synopsis, Cast & Trivia]

6/01/2017 10:14:00 AM 6 Comments
Image result for Circle korean drama

Assalamualaikum !! Salam Sejahtera ~~

안녕하세요! :)


Hehehe, it's been a while . Oraen-manhi daiii~  *lambai2* sambil...
*trying aegyo* - sounds to look cute but rasanya macam nak kena sepak lelaju hahahaha

Okay, currently Cik Ct tengah agak 'gila' dengan beberapa drama Korea terbaru yang sedang ditayangkan di Korea Selatan. Tak kira yang ada tayang kat TV atau yang kita dapat tengok online sahaja. Semua Ct bedal yang mana kena pada citarasa Ct nak tengok. hehe. Kalau tengok kat IG Cik Ct pun, memang banyak dah Ct share pasal drama Circle ni... Hehe



SINOPSIS | 써클: 이어진 두 세계 - CIRCLE : TWO WORLDS CONNECTED