Showing posts with label Blogwalking. Show all posts
Showing posts with label Blogwalking. Show all posts

Tuesday, January 12, 2016

Segmen Blogwalking | Yaya Cendana

1/12/2016 09:09:00 PM 5 Comments



Assalamualaikum n hai~^^

Hahhhh, korang yg baca post ni jangan lupa join k...
(hakikatnya aku yang lambat join - *shed nunmul {tears/ayaq mata}T_T )

Sebelum tu, baca dulu yg kat bawah ni...
Ni pesanan Cik Yaya Cendana buat yang nak join segmen ni ....
Maaf Cik Yaya, Cik Ct baru sempat nak join... Hehehehe~

Assalamualaikum...alhamdulillah semalam sempat juga yaya nak umumkan blogger bertuah untuk dimasukkan ke dalam bloglist Belog Best Official . Hari ini yaya berkesempatan untuk buat lagi satu segmen di bulan Januari 2016.

Yaya nak jemput korang semua untuk join segmen ni. Segmen Blogwalking ini berlangsung selama 2 minggu, 16/01/2016 - 30/01/2016 . 

Untuk join, korang hanya perlu :

1. Follow blog Yaya Cendana
2. Buat entry " Segmen Blogwalking | Yaya Cendana "
3. Copy link entry & paste di ruangan komen entry ini


Awal bulan Februari yaya akan buat sekali lagi entry dan letakkan url blog korang dalam entry tersebut. 

Sambil - sambil kita blogwalking, boleh kumpul rakan - rakan blogger lain yang belum kita kenal. kan . 


Selamat Bersegmen 
^_^

Sekian, for this segmen... Selamat join segmen ni~^^
Nak senang... siapa yg baru nak join tu, klik ja gambar kat ataih tu naaa~^^

Friday, December 18, 2015

Segmen Blogwalking Shawal

12/18/2015 02:30:00 AM 6 Comments
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ





(klik banner kalau nak join sekali)



Saguhati kepada yang bertuah:

10 blog bertuah dimasukkan ke dalam bloglist blog shawal mulai 1 - 31 January 2016.
2 blog bertuah direview (entry melekat selama 1 hari)
seorang blogger bertuah dapat top up RM10

Tarikh Tamat : 29/12/2015 *Mungkin ada perubahan

pencarian bloglist fiaz diary untuk january 2016

12/18/2015 12:55:00 AM 0 Comments
*TAMAT*


*Klik banner if nak join*

-baca syarat penyertaan yg Ct ambik dari blog ezzaty, tuan punya GA -

syarat penyertaan:

1.follow blog aku..hehe jujur yaa.. (done)
2.ni option rajin sape yang ada kicau-kicau(twitter)follow lah. (done)
3.copy banner tu kat post korang then backlink kan ke blog aku.. (done)
4.buat tajuk kat entry korang "pencarian bloglist fiaz diary untuk january 2016" (done)
5.maaf kali ini aku agak memilih sikit jadi, korang kena letak sebab-sebab yang menarik perhatian aku kenapa korang nak senarai dalam bloglist aku..relax aku ni tak kejam pun..buat biasa-biasa pun okay! (done...explanation kat bawah)
6.lastly letak link korang kat ruangan komentar ya.. (juga udah...)

p/s:segmen ini di kecualikan kepada blog yang ada dalam senarai bloglist aku..boleh rujuk di senarai my blog list aku.

akan ditutup pada 29/12/2015

bagi jawapan no. 5 tu....

Sila klik SINI kalau nak tau ^^

Thursday, December 17, 2015

Saturday, July 04, 2015