Showing posts with label 2016 K-Drama. Show all posts
Showing posts with label 2016 K-Drama. Show all posts

Monday, July 18, 2016

[Korean Lyrics] I See You - Kang Min Hyuk (CNBLUE) [Hangeul+Rom+Eng+Malay] ~ OST Korean Drama: Tantara @ Entertainer (OST Part 4)

7/18/2016 06:14:00 PM 1 Comments
Assalamualaikum n hai~ Annyeong  ! 

Yeepp yeeppp! hahaha, sorry for my high adrenaline effects here~^^ (ooohhh, the excuse :p)

Okay, I think it's been a while I haven't update any entry on this blog.  Mianhaeyo! hahaha, what's wrong with me keep writing in English in this entry? Well, the main reason is I want to improve my English writing skills. erk! 

Alright, I guess you guys already seen this post title plus... the picture of quartet handsome flower boys up there. So.... any K-drama lover or BOICE here?

Wednesday, May 18, 2016

New Korean Drama | Beautiful Gong Shim (Pretty Ugly di OneHD)

5/18/2016 07:31:00 AM 3 Comments
As-salammu'alaikum n annyeong!

Oppsss, sebelum tu, tolong klik SINI, SINI dan SINI ~^^

Hai2, hari ni Ct nak share satu K-drama terbaru yang baru je bermula (tak silap di Korea pada 14 May 2016), baru je lagi..  Hihi.. ni pun sebab tetengok preview teaser di IG yang sedang hangat dikongsikan para peminat K-drama. Nak tahu cerita tentang apa. Plot dan senarai pelakon ada di bawah...

*Ct tengok pun sebab minat dengan lakonan dua orang pelakon lelaki feveret berlakon dalam certa ni - Namgoong Min yang sebelum ni berlakon dalam Remember, The Girl Who Sees Smell &  On Joo Wan - Surpluss Princess, The Village) dan jugak sebab ada Minah dari girl group, Girl's Day ... ^_^

Korean Drama : Beautiful Gong Shim

bagi yang mengikuti di One HD, drama ini berjudul : Pretty Ugly


  • Drama: Beautiful Gong Shim (literal title)
  • Revised romanization: Minyeo Gongshim-i
  • Hangul: 미녀 공심이
  • Director: Baek Soo-Chan
  • Writer: Lee Hee-Myung
  • Network: SBS
  • Episodes:
  • Release Date: May 14, 2016 --
  • Runtime: Saturday & Sunday 22:00
  • Language: Korean
  • Country: South Korea

Plot

Love story of two sisters and two men. The older sister has everything, including a beautiful appearance, and the younger sister only has a warm heart. One of the men lives on a rooftop apartment and the other man comes from a wealthy family.

Notes

  1. "Beautiful Gong Shim" takes over the SBS Saturday & Sunday 22:00 time slot previously occupied by "Mrs. Cop 2" and followed by "Second To Last Love" July, 2016.
  2. Actress Baek Jin-Hee was first offered the lead female role, but declined. 
  3. Early working title was "Yasoowa Minyeo" ("The Beast and The Beauty").
  4. Namgung Min's first lead acting role for a major broadcasting station.
  5. Namgung Min previously worked with director Baek Soo-Chan and screenwriter Lee Hee-Myung in 2015 SBS drama series "The Girl Who Sees Smells."
  6. First script reading took place April 13, 2016 at SBS Production Center in Ilsan, South Korea.

Cast

Main cast

Supporting Cast


******

Ok, itu aje.. Ct baru nak tengok episod 1 & 2 yang baru habis download... Siapa nak tonton secara online ataupun download boleh pergi ke : 

Drama Beautiful Gong Shim : Dramafire.com (klik SINI)
Download di : DramaDownloader.com (klik SINI)

Thanks to Kak Sally Samsaiman sebab kenalkan saya dengan portal yang boleh download K-drama ni melalui blog beliau... Hehe~^^
Jangan lupa tonton Beautiful Gong Shim kalau nak tengok karakter gila-gila yang dilakonkan NamGoong Min (yang kebelakangan sebelum ni kebanyakannya berlakon as villain n chaebol) ~^^
Excited dia berlakon sebagai main character dalam drama kali ni walaupun...hurmmmm... gila-gilanya macam drama kat bawah ni~~~