Friday, October 13, 2017

# Advertorial # MYCYBERSALE

Gelombang Terakhir #MYCYBERSALE 2017 !

Gelombang #MYCYBERSALE 2017 | Assalamualaikum n Annyeong !

#MYCYBERSALE, beli-belah dalam talian terbesar, baru saja bermula semalam; berlangsung selama 5 hari , dari 9 Oktober hingga  13 Oktober. (tengok kalendar.. erk esok dah last day ! Dah agak lambat nak kongsi ke? Ahaa maafkan saya ! Terbusy dgn demam, research n writing manuscripts buat tak sedar masa berlalu dah berapa hari~)

Yup... yup no focus.. This annual online MEGA gamma beta sale is back !

Bertalu-talu inbox Ct diketuk dengan notifikasi #MyCyberSale & Flash SALE kali ni.

Lebih menarik, ada Lucky Draw dibuat jugak sempena #MYCyberSale kali ni..

But here I am... Cik Ct fokus kepada beberapa aje mengikut selera dan kehendak Ct. Siapa tak suka shopping online kan? Ahahaha Cik Ct suka sebab memang ku ini jenis orangnya maleh lebih nak menapak ke pasaraya maklumlah bila dah kerja ni... Waktu terluang banyak nak habiskan di rumah je ^^

Mujur zaman dah maju, dengan klik aje dah boleh shopping apa yang diidamkan. Yang penting, fuluss$$$ ada ek. ahahaha.

Yang mana jadi pilihan Cik Ct untuk shopping sempena #Cybersale kali ni?

1. BookCafe (BC)



Bookcafe - atau dalam bi-em nya kita panggil Kafe Buku. Dah nama Kafe Buku, mesti ada buku sebagai kudapan harian kan? Ahahah.

And yess, sempena #MYCyberSale , BC tak terlepas dengan promosi terlajak murah dan menarik ! As #booklovers sure, you gonna love it alot ! (like me)

Apa yang menarik BC tawarkan sempena MYCyberSale ni? 


- Diskaun 80%
- Free SHIPPING
- Ada lebih 50 buah buku BESTSELLER untuk para pecinta buku!

Tak percaya? Cuba lah korang check sendiri dengan klik banner kat bawah ni yup...






2. LAZADA

Platform *pasaraya (wa suka panggil pasaraya sebab banyak kategori boleh shopping ahaha) terbesar online, tak pernah tak ada diskaun berganda.

Laa ni sempena #MyCyberSale ... ada potongan hingga 90%

Siapa tak kenal LAZADA. Ahaha, as anak muda, selalunya kategori gadget&accessories dan barang penjagaan diri & kosmetik yang akan menjadi pilihan untuk Ct terjah kat LAZADA.

Harapnya boleh jumpa cases untuk Samsung Galaxy Tab S ~~^^

Tak nak cakap banyak, buat korang yang nak cuci mata, jemput lah dengan klik je banner di bawah yup.. Nanti akan dipaparkan berpuluh hingga beratus barangan yang ada kat LAZADA ni. 


Sebenarnya ada banyak lagi tapi banyak sangat nak share.. korang bolehlah Google je mana lagi yang korang boleh shopping di ambang-ambang terakhir #MYcyberSale ni~^^

Cik Ct hanya berkongsi apa yang Ct selalu terjah je... Ahahaha... Yang lain korang cikidout sendiri lah ye

P/S :

Ini antara list untuk u'olls shopping for #MYCyberSale (ada beserta beberapa baucar sekali ek) :

  1. Shoppee – Up to 90% off and free shipping
  2. Watsons – Buy 1 free 1 deals and up to 90% off
  3. Lazada – Up to 90% off storewide
  4. Malaysia Airlines – Discounted fares on selected routes
  5. 11Street – Up to 99% off (sure ah, got discount this high?)
  6. Zalora – 20% off using code: CYBER2017, with minimum spend of RM180
  7. Christy Ng – Deals starting from RM19
  8. Lelong.my – Free shipping and cash vouchers giveaways up to RM100
  9. Senheng – Storewide free shipping
  10. Hermo – Up to 70% off starting from RM9
  11. Photobook Malaysia – Up to 95% off
  12. Fashion Valet – 30% off storewide using the code: FVMYCYBERSALE17
  13. Uniqlo – Daily specials and free shipping
  14. Malindo Air – 15 destinations on sale
  15. Althea – 1+1 Deals

--- kredit : Rojak Daily ---


2 comments:

  1. Nasib la ada kat Korea ni...tak terkena gelombang! kahkahkah... #poketselamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. ㅎㅎㅎ hahaha hashtag tuu.. 😂 #untunglahkatKorea keke kat sana Gelombang Kwave ada tak?

      Delete