adgroup

Friday, November 11, 2016

8 SHARE | Jana Side Income Paling Mudah dan Menghiburkan !


Side Income : 8Share | Assalamualaikum WBT~

안녕하세요! :)

Hehehe ok kali ni Cik Ct nak lah kongsi satu tutorial untuk kengkawan yang dah duk tanya macam mana Cik Ct jana side income melalui blog dan juga laman sosial CIk Ct yang lain seperti Facebook dan juga Twitter.

Jadi sebagai salah satu cara paling mudah untuk teman2 yang bertanya, Cik Ct kenalkan 8Share

Ini adalah cara paling mudah dan senang pada Ct untuk menjana pendapatan sampingan. Especially golongan muda macam kita ni yg always nak tau update terbaru atau tips2 tertentu terutamanya dalam dunia hiburan (like movie terbaru), resepi masakan like kuih, #throwback kenangan nostalgia zaman 80-90 an dulu dan jugaaa buat kaki shopping / travel , kita boleh dapat info promosi terbaru like jualan akhir tahun or promosi ptongan harga barang / tiket penerbangan ^^

Sambil kongsi, sambil dapat earn income~ Senang kan ! He he

Orite ....



APA ITU 8 SHARE

Follow by Email