Friday, August 05, 2016

#CantiknyaMalaysia | Raikan 'Kecantikan' Malaysia dengan Join Contest Ini

#CantiknyaMalaysia

Image result for holla


Assalamualaikum n hallo! 

Huaaaaaaa, rindunya blog saya ni! Rasanya dah lebih 2  minggu tak jenguk langsung. T_T
*menangis sorang2 bila terkenang rindunya nak kembali aktif menulis di sini*

Ok kali ni rasanya pertama kali Ct post entri untuk bulan Ogos ni... Yuhhu, kekangan waktu dan kerja telah mengehadkan masa Cik Ct untuk blogging & aktif selalu di dunia maya ni nampaknya... *kecuali FB & IG.. keke* Hurmmm~

Ok tak nak bebel panjang, yang ni pun terkejar2 Ct nak habiskan post entri ni (sebab kejar waktu tidur, esok kerja lagi, demam pun belum berapa kebah lagi ni...huhuhu T_T)

Sebenarnya hari ni Ct nak share tentang #CantiknyaMalaysia...
Apa tu?

Jeng jeng jeng *as usual, latar muzik acah acah saspens sikit*

Teruskan bacaan kalau uolls nak tau... ^^

N kalau korang nak menang sangattttttt handphone terbaru yang tengah meletop sekarang ni... fon apa tu?

Kat bawah ni haaa handphonenya....

huawei giiffff

Yup... Huawei P9~ ^^

Hahahaha, semartfon yg sekarang tengah hot kat iklan tv and ramai juga artis / ikon media sosial reviu di laman sosial... Malah Huawei P9 ini juga pernah direviu oleh jurugambar professional (*baca SINI) dan diiktiiraf taraf keselamatannya oleh Android (*baca SINI).
Ok, cukup tentang hadiah tu.. hahaha saje je nak membakor, 

Ya, apalah Ct nikan , belum gtau lagi ada apa dengan #CantiknyaMalaysia tu kan...
Saje nak membakor lelebih...

Ok, let me explain apa itu #CantiknyaMalaysia ini..

Seiously sila baca post ini sampai habis...
(hahaha kecuali siapa yang dah tau - nampak ni kat 8share aka Seismik, tak nak baca pun takpe^^)

Follow by Email