Monday, July 18, 2016

Amar Baharin & Amyra Rosli Bakal Menikah 11 November Ini

7/18/2016 10:56:00 PM 1 Comments

Okay, kali ni buat julung kalinya Ct nak update berita hiburan pelakon tempatan Malaysia.. He he he... Itupun sebab rasa macam excited sikit sebab spekulasi tentang hubungan Amar&Amyra ni akhirnya berakhir dengan khabar yang pasti mengujakan para peminat mereka... ^^
*Ct pun salah seorang peminat tu, sebab tu update...ngeee~

Satu jam yang lepas kecoh di Facebook bila tiba-tiba Ct scroll, ada pulak rakan yang update ucap selamat kat Amar & Amyra untuk 11 November ni. Tak jelas berita tentang apa, so Ct pun tanya lah incik Google...

Ok memang dah confirm, diorang akan menikah 11 November ni... Tak caye? Tengok, diorang dah buat kenyataan media sebentar tadi... 

Tengok gambar screenshot di IG #hlive di bawah...

[Korean Lyrics] I See You - Kang Min Hyuk (CNBLUE) [Hangeul+Rom+Eng+Malay] ~ OST Korean Drama: Tantara @ Entertainer (OST Part 4)

7/18/2016 06:14:00 PM 1 Comments
Assalamualaikum n hai~ Annyeong  ! 

Yeepp yeeppp! hahaha, sorry for my high adrenaline effects here~^^ (ooohhh, the excuse :p)

Okay, I think it's been a while I haven't update any entry on this blog.  Mianhaeyo! hahaha, what's wrong with me keep writing in English in this entry? Well, the main reason is I want to improve my English writing skills. erk! 

Alright, I guess you guys already seen this post title plus... the picture of quartet handsome flower boys up there. So.... any K-drama lover or BOICE here?