Wednesday, June 15, 2016

# English Movie # Horror Movie

5 Babak Dalam The Conjuring 2 Yang Boleh Buat Gugur Jantung

Annyeong ! 

Kih kih kih, sebab ni bulan puasa so berani sikitlah Cik Ct nak bercerita tentang cerita hantu... Buat para peminat horror movie, mesti korang dah tahu kan movie ni dah mula ditayangkan di pawagam sejak 9 Jun 2016.

Yippie lepas 3 tahun after the first series, akhirnya The Conjuring 2 kembali ! Siapa yang belum movie ticket tu cepat2 lah booking ya~^^ Bulan puasa ni kurang sikit takutnya (yeke?~ hohoho)

DP - The Conjuring 2

Sikit sinopsis The Conjuring 2...


Kali ni geng The Warrens gi ke North London untuk tolong seorang ibu tunggal (Peggy) dan 4 orang anaknya yang mana rumah diorang dibelenggu oleh roh-roh jahat...

The Warrens
The Warrens, pakar Demonologist sebenar yang mengendalikan kisah Janet yang diilhamkan utk The Conjuring ni

Fuhhh, bayangkan... ROh jahattt? Tak ke seram kan lagi2 kalau malam2 dalam gelap tu...

Jadinya...

Orait... 

entry ni sebenarnya berfokus buat korang yang masih ragu-ragu sama ada nak tengok movie n atau tak... Ataupun nak kena ada geng tengok ke tak kat seat sebelah yang boleh pinjamkan bahu atau tangan nak sorok muka dari skrin wayang.. hahaha .. Kang takut terkujat, korang pengsan ke ape, senang sikit kan ada member tolong.. Expecially yg lemah semangat tu kan.. Ahhaxx~

Jadi dengan itu Ct kongsikan antara 5 babak dalam The Conjuring 2 tu, korang boleh tengok kat

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
SINI ^_^

Jom tengok ~ Agak-agak ada ke yang berani nak tengok?

Fikir elo-elok ya kalau nak tengok movie ni sensorang... Lupa Ct nak bagitahu, buat korang yang baru ikuti siri The Conjuring ni... Movie ni, audio (suara/bunyi) rasukan dalam movie ni semua berdasarkan audio SEBENAR suara rasukan iblis yang dirakamkan dari kisah sebenar yang diilhamkan di sebalik movie ni...

Fikir molek deh~~~ (bunyi macam desiran bisikan halus di tepi telinga :p)

new janet sibs

1 comment:

  1. saya jarang tengok citer seram macam ni. nanti terbawak ke alam mimpi hahaha

    ReplyDelete