Friday, March 18, 2016

INDIE BOX | Beli Buku BestSeller Guna BB1M di BookCafe

Assalamualaikum n hai semua...

Buat student yang dah dapat baucar buku 1 Malaysia (BB1M) tu kan, kalau korang pening nak buat apa dengan baucar buku korang? Hah, meh sini, Ct nak kongsikan satu berita baik dari kedai buku online terhangat masakini, iaitu Bookcafe.com.my...

Katakanlah korang sampai dah tahu nak belanjakan apa dengan baucar buku korang. Ataupun korang memang minat sangat nak beli buku tak kiralah pelbagai jenis dan genre sekalipun, tapi masih ragu-ragu nak habiskan kat mana semua baucar buku tu? Nak pergi shopping kat kedai buku berhampiran, tak sempat? Kalau boleh, nak beli buku tu, terus dihantar sampai depan pintu... Okay...

Ini dia salah satu penyelesaiannya... 

Pakej INDIE BOX - daebakkk~
Pakej INDIE BOX - dengan pakej ni, Bokcafe menawarkan peringkat pembelian mengikut berapa keping baucar buku yang nak digunakan. Macam mana? Korang boleh refer pada gambar di bawah.



Kalau korang habiskan kelima-lima keping baucar buku tu, korang bukan aje dapat 12 buah buku, tapi korang dapat jugak BEBAS dari Shipping cost , dapat lagi Kupon Tunai RM5  dan juga FREE DROPSHIP PRO Membership...

Apa tu?

Dengan FREE DROPSHIP PRO Membership ni, korang boleh dapatkan harga buku jauh lebih murah sehingga 20-30% tau..! Jadi, dari situ, korang boleh jual buku2 tersebut ataupun beli untuk bacaan sendiri. Sambil membeli dan membaca, korang juga dapat menjana pendapatan sampingan dengan menjadi agen dropship Bookcafe... Berbaloi kan?

Itulah kelebihan kalau Pakej Indie Box ni. Sekali lagi, berbaloi kan..? Hehehe...





Antara buku-buku HOTSELLER yang boleh korang masukkan dalam indie box ni adalah seperti berikut  (klik gambar untuk details / sinopsis buku) :-

      
  

(klik gambar untuk mengetahui cara-cara dengan lebih jelas)




No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah sini . Jangan lupa komen yer . ^_^

Follow by Email