Friday, March 04, 2016

# GiveAway # Segmen & GiveAway

Bags Giveaway By Penselduabee

*UPDATE : TAMAT*

***SENARAI PEMENANG***

Nota penulis - Saya pun terpilih sebagai salah seorang pemenang.. Alhamdulillah... Insya-Allah akan review bila ada kesempatan dan bila barangan sudah tiba pada saya nanti.. Terima kasih banyak2 kak Radhia (blogger P2B)~^^




Assalamalaikum...

Sempena hari Jumaat ni, Ct join GA yang diadakan oleh blogger Penselduabee (kak Radhia) ~
Mesti ramai yang dah join kan, Ct lagi yang tertinggal, maklumlah internet slow & netbook buat hal sikit masa ni... Kikiki~
K lah tak nak cerita banyak. 
So, korang.... siapa belum join, jom join...

Giveaway ini berlangsung daripada

1 Mac - 30 Mac 2016


Keputusan pula akan diumumkan pada :

31 Mac 2016


Senarai hadiah seperti berikut



Senarai Hadiah


1st Prize 
 
Foldable Versatile Shopper Travel  Bag


2nd Prize 
Clinique Floral Tote Bag


3rd Prize 
Deuter Pouch Bag


4th Prize 
Jelita Red Makeup Bag


5th Prize 
Vietnamese Flower Embroidered Clutch Bag


6th Prize 
Indonesian Foldable PVC Bag


7th Prize 
Cadbury Animation Clutch Bag


8th Prize 
Turquoise Sequin Coin Bag 


Top Referral 
Hadiah Misteri(Walaupun peserta ada memenangi hadiah di atas, masih boleh dapat hadiah misteri jika dinobatkan sebagai top referral)



Jadi, Ct nak ucapkan...


Selamat join dan good luck to allz...

6 comments:

  1. Terima kasih kerana sudi join GA saya yang tak seberapa ni..:)

    ReplyDelete
  2. Salam.. Singgah daripada segmen yang sama dan All the best yee :)

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/bags-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  3. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat JoM BeRcOnTeSt dan singgah jenjalan kat KiSaH HiDuP Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  4. Tahniah, anda memenangi GA ini. Untuk mengetahui info selanjutnya refer di link http://penselduabee.blogspot.my/2016/03/announcement-bags-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  5. Tahniah, sis adalah salah seorang pemenang GA ini. Untuk mengetahui info selanjutnya, sila ke link http://www.penselduabee.blogspot.my/2016/03/announcement-bags-giveaway-by.html?m=1

    ReplyDelete
  6. Blogwalking from the same GA :)

    ReplyDelete