adgroup

Saturday, March 26, 2016

Giveaway Cash RM600 MAC2016 by Emas Putih

*TAMAT*

Good Luck kepada semua peserta ! ^_^

*sila tekan banner diatas untuk join*


Hadiah :


Top Referral RM100x1
Random Cash RM50x10


Start : 20 Mac 2016 - 3 April 2016



Abam Kie's First Giveaway



Sila klik banner di atas jika mahu join


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Berikut adalah senarai hadiah yang bakal menanti para pemenang bertuah:

1. Top up RM10 X 1 pemenang oleh PeRdU cINta
2. Hijab pin dan Viscose Printed Wide Shawl X 1 pemenang oleh Aksara Biru
3. Top up RM10 X 1 pemenang oleh Najwa Zahid
4. Top up RM10 X 1 pemenang oleh Ayuni Rafilah
5. RM10 tunai X 2 pemenang oleh Julia Jamaludin
6. RM10 tunai X 2 pemenang oleh Mommy Irra
7. Top up RM5 X 2 pemenang oleh Ina Zalina
8. Top up RM20 X 1 pemenang oleh Miss Fifi
9. Top up RM5 X 2 pemenang oleh Cik Nor
10. Buku resepi X 2 pemenang oleh Abam Kie

Kawan2 nak join? Ikut je langkah2 di bawah ini satu-persatu:

Monday, March 21, 2016

Viral K-Drama | Descendants Of The Sun Ada Heroin Baru?

Assalamulaikum n hai korang yang baca pos entri ni...

DescendantsoftheSun.jpg
Official poster of DOTS
Hehehe, kepada peminat drama Korea, pasti ramai yang dah maklum kan, siapa teraju utama drama Korea,, Descendants of The Sun (태양의 후예, sebutan : Taeyang-ui Huye) yang palingg hangat sekarang ni?

Tak perlu dikenalkan lagi, watak pasangan utama yang cukup terkenal adalah Song Joong Ki (SJK) sebagai Kapten Yoo Si-Jin dan Song Hye-Kyo (SHK) sebagai Dr. Kang Mo-Yeon.


Image result for descendants of the sun

Friday, March 18, 2016

INDIE BOX | Beli Buku BestSeller Guna BB1M di BookCafe

Assalamualaikum n hai semua...

Buat student yang dah dapat baucar buku 1 Malaysia (BB1M) tu kan, kalau korang pening nak buat apa dengan baucar buku korang? Hah, meh sini, Ct nak kongsikan satu berita baik dari kedai buku online terhangat masakini, iaitu Bookcafe.com.my...

Katakanlah korang sampai dah tahu nak belanjakan apa dengan baucar buku korang. Ataupun korang memang minat sangat nak beli buku tak kiralah pelbagai jenis dan genre sekalipun, tapi masih ragu-ragu nak habiskan kat mana semua baucar buku tu? Nak pergi shopping kat kedai buku berhampiran, tak sempat? Kalau boleh, nak beli buku tu, terus dihantar sampai depan pintu... Okay...

Ini dia salah satu penyelesaiannya... 

Pakej INDIE BOX - daebakkk~
Pakej INDIE BOX - dengan pakej ni, Bokcafe menawarkan peringkat pembelian mengikut berapa keping baucar buku yang nak digunakan. Macam mana? Korang boleh refer pada gambar di bawah.

Thursday, March 17, 2016

Drama Adaptasi Novel | Tundukkan Playboy Itu (karya penulis Anjell)

Assalamualaikum n hai semua~ ^^

Haaa... ni sebenarnya entri yang Ct repost dari blog sebelah, harap sudilah membacanya pun. Hahaha, first time nak mereviu drama (atau lebih tepat drama adaptasi novel aka novelnya sekali) di sini...

Novel

Friday, March 04, 2016

Bags Giveaway By Penselduabee

*UPDATE : TAMAT*

***SENARAI PEMENANG***

Nota penulis - Saya pun terpilih sebagai salah seorang pemenang.. Alhamdulillah... Insya-Allah akan review bila ada kesempatan dan bila barangan sudah tiba pada saya nanti.. Terima kasih banyak2 kak Radhia (blogger P2B)~^^




Assalamalaikum...

Sempena hari Jumaat ni, Ct join GA yang diadakan oleh blogger Penselduabee (kak Radhia) ~
Mesti ramai yang dah join kan, Ct lagi yang tertinggal, maklumlah internet slow & netbook buat hal sikit masa ni... Kikiki~
K lah tak nak cerita banyak. 
So, korang.... siapa belum join, jom join...

Giveaway ini berlangsung daripada

1 Mac - 30 Mac 2016


Keputusan pula akan diumumkan pada :

31 Mac 2016


Senarai hadiah seperti berikut


Wednesday, March 02, 2016

GIVEAWAY MBO CINEMA VOUCHER

TAMAT


Assalamualaikum...


Sempena Cuti persekolahan seminggu pada 12-20 Mac ni Blog Murni Alysa nak bagi free voucher MBO Cinema. Voucher ini boleh redeem tiket wayang dan makanan sekali tau.3 orang pemenang bertuah akan dapat 2 tiket MBO setiap seorang. 1 tiket bernilai RM16.
 



 


Sebelum itu kalau nak join GA ni pastikan area tempat anda ada MBO Cinema ok!! Hehehe Voucher ini luput pada 31/3/16. Sempat lagi tu..


SYARAT PENYERTAAN:


1. FOLLOW BLOG NI murnialysa.blogspot.
2. FOLLOW IG @murni.alysa
3. LIKE PAGE Projek Blogger Utara
4. FOLLOW IG @projekbloggerutara
5. COPY N PASTE ENTRY ni dekat blog korang.
6. KOMEN N MASUKKAN LINK entry banner di atas.


***TARIKH TUTUP PENYERTAAN 6 Mac 2016***


GOOD LUCK SEMUAAAAA.....

Follow by Email