Sunday, January 10, 2016

# 8share # Fashion

Tips Tampak Ringkas Tapi Super ‘In-Trend’ Dengan 6 Aksesori Cun Ini!

Assalamualaikum n hai...^^

Hehehe hari ni Ct saja nak share ni....

Sebagai seorang wanita, sememangnya memang jadi satu masalah bila nak cari baju untuk keluar. Rasa macam semuanya tak cantik (padahal sendiri beli) dan tak cukup baju (realitinya baju penuh satu almari). Tapi, jangan risau sebab  ada cadangan beberapa tips untuk korang nampak simple tapi tetap ‘in-trend’ dengan 6 aksesori ini. Well, dengan aksesori ini, korang tetap nampak bergaya walaupun hanya pakai jeans dan t-shirt. Tak percaya cubalah!

BAJU 2

Well, perempuan kan memang selalu kan macam ni...
Padahal baju menggunung lagi berbukit kat dalam almari tu...
Tapi selalu je tak kena pada mata kita...
Nak gayakan macam mana?
Baju ni sesuai ke pakai dengan seluar atau skirt ni...
Yang Muslim dan berhijab , selalunya agak gusar nak padankan baju dgn tudung...
Mmmm, meh2, ada beberapa tips untuk korang yg sukakan gaya ringkas tapi masih menampilkan keserlahan imej fesyen korang~^^



Pada Ct, Ct suka gayakan dengan sling bag ni, simple dan ringan ! Tapi masih nampak elegan n colourful ... kalau pandai padankan dengan baju kita pakai ^^

Screen Shot 2015-12-17 at 11.54.54 AM
comel kan sling bag tu? muhehehe, tergugat pulak tengoknya

Tak ketinggalan, sebagai remaja, Ct pun suka pakai jeans macam kat gambar bawah ni 
(tapi bukan yang ketat2 la, not good for blood cirulation and for the aurat reason too...)
So, maybe korang boleh consider nak pakai jeans yg macam mana?
Hahaha decide2~

Screen Shot 2015-12-17 at 11.51.34 AM
jeans pun... tak bermakna je rasa kalau keluar jalan2 kalau tak pakai jeans.. hehehe
*aku lah, korang aku xtau*

Well, belum habis, yang Ct kongsi ni belum habis dan tak tersusun...
So, apa kata korang baca yang NI.


huaweiiii
nampak cun

Klik gambar ni untuk susunan tips gaya menarik yang SIMPLE tapi WOWWW!

Kalau korang baca yg no. 5 tu, sesuai je kalau dikenakan oleh gadis berhijab, tapi kena sesuai dgn majlis n tema la kut. hahaha...
N, kalau korang tau apa bestnya kelebihan gambar wristband atas ni sure ternganga...

So, jangan lupa klik gambar tu atau klik SINI ^^

Tak rugi pun baca dan singgah ^^
Tips menarik dan tertarik ada dikongsikan~^^

--Sekian, tq sudi baca post ni--^^

Selamat berhujung minggu!
It's Sunday~
But here, dah keje~
*Johor kan*

No comments:

Post a Comment