Tuesday, January 12, 2016

# Blogwalking # Segmen

Segmen Blogwalking | Yaya Cendana




Assalamualaikum n hai~^^

Hahhhh, korang yg baca post ni jangan lupa join k...
(hakikatnya aku yang lambat join - *shed nunmul {tears/ayaq mata}T_T )

Sebelum tu, baca dulu yg kat bawah ni...
Ni pesanan Cik Yaya Cendana buat yang nak join segmen ni ....
Maaf Cik Yaya, Cik Ct baru sempat nak join... Hehehehe~

Assalamualaikum...alhamdulillah semalam sempat juga yaya nak umumkan blogger bertuah untuk dimasukkan ke dalam bloglist Belog Best Official . Hari ini yaya berkesempatan untuk buat lagi satu segmen di bulan Januari 2016.

Yaya nak jemput korang semua untuk join segmen ni. Segmen Blogwalking ini berlangsung selama 2 minggu, 16/01/2016 - 30/01/2016 . 

Untuk join, korang hanya perlu :

1. Follow blog Yaya Cendana
2. Buat entry " Segmen Blogwalking | Yaya Cendana "
3. Copy link entry & paste di ruangan komen entry ini


Awal bulan Februari yaya akan buat sekali lagi entry dan letakkan url blog korang dalam entry tersebut. 

Sambil - sambil kita blogwalking, boleh kumpul rakan - rakan blogger lain yang belum kita kenal. kan . 


Selamat Bersegmen 
^_^

Sekian, for this segmen... Selamat join segmen ni~^^
Nak senang... siapa yg baru nak join tu, klik ja gambar kat ataih tu naaa~^^

5 comments:

  1. terima kasih kak sofie ! ^^ hehe

    ReplyDelete
  2. salam..done follow sini..terima kasih :)

    ReplyDelete
  3. http://greennyworldland.blogspot.my/2016/01/segmen-blogwalking-yaya-cendana.html
    singgh sini :D

    ReplyDelete
  4. singgah dri segmen yg sama....
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/01/segmen-blogwalking-yaya-cendana.html

    ReplyDelete