Tuesday, January 12, 2016

# 8share # Hollywood Artists

Dulu Vs. Sekarang : 19 Gambar Perubahan Wajah Selebriti Hollywood Terkenal

Aku yang dulu, bukanlah yang sekarang...
Cewwaaahhh, aku (maafkan penggunaan bahasa aku itu, hanya nak guna bahasa yg selesa padaku...^^)

Hahaha, tapi ada betulnya kan... Masa bakal mengubah kita... Semakin hari semakin berusia... Itu baru hari, kalau dah bertahun-tahun macam mana pulak kan? Opsss...! Hakikat tu, kita semakin tua... So, nak tengok gambar selebriti yang berubah seiring usia? Ada yg nampak macam berubah, ada yang tak... Ada yg berubah lagi cun/hensem, ada yg Worstttt (teruk gilosss)...

Yang pasti, Ct minat 2 orang pelakon ni... Bintang Marvel / Captain America & The Hunger Games..^^



Chris Evans , our Captain America in Marvel !^^

Handsome kan?
Macam ni je dah handsome lagi mencairkan... Silalah tengok gambar dia masa dolu2, waktu dia mooda sikit...^^

Nak klik mana kalau nak tengok? Klik aje gambar atas tu.. Then check no 15...!
So, lovelyz~~~ Ct melting...


Kenal ni sape?
Hahaha, inilah dia bintang The Hunger Games...
Kalau klik SINI, then go check for #14, maka korang kenal lah dia...
hehehehe, k tu je...

ehhh, jappp2, ada 17 gambar lagi kan?
Kalau nak tengok, Klik lah antara dua gambar di atas...^^
Kat situ nanti korang akan dapat nilai dan komen antara 19 gambar tu, 
mana yg paling BEST atau yg WORST (paling teruk)...

Ct punya pilihan yg paling teruk...
Kat bawah ni....




nampak comel kan? tapi tengoklah perubahannya sekarang T_T  #18

Yang kat atas ni, nampak je cute kan... Tapi pada Ct bila dia dah besar, perubahan dia memang TERUK HABIS!
No wonder ramai yg undi dia untuk kategori worst...
Siapa dia?
Pelakon cerita Home Alone & Home Alone2... :(

Last but not the least... Saje nak share gambar2 bawah ni sekali ^^
Masa muda mereka....
Dolu2, sekarang macam mana?

Klik lah gambar tersebut, baru tahu ~~~^^

Daniel Radcliffe (Harry Potter)

Emma Watson (Harry Potter (Hermione Granger in Harry Potter)

Haley Joel Osment (David in A.I : Artificial Intelligence - Steven Spielberg's film)

Jangan lupa jengah, cooci-cooci mata~^^

No comments:

Post a Comment