Saturday, January 09, 2016

# 8share

4 Orang Youtubers Terkenal... Siapa Yang Boleh Pergi Jauh?

FamousYoutubers
SUMBER GAMBAR

Siapa yang layan Youtube, mostly ramai yang kenal kan?
Mesti korang kenal 4 orang Youtubers ni kan kan kan?
Kalau korang betul peminat tegar Youtubers.... takkan tak kenal diorang ni kan?

Shazreen Fazlynda, Mat Lutfi, Jinnyboy, Dankhooproduction


Tapi aku...
aku kenal Mat Luthfi jer... hahaha :p
*nampak sangat jarang layan Youtube*

Jengah sikit siapa Youtubers feveret Ct... 

Ct mula dikenalkan tentang Mat Luthfi ni masa Ct study kat matrik... Masa tu lah baru tau ramai vlogger ni... Minat tengok video2 Mat Luthfi ni sebab video dia penuh dengan mesej yg memang DEEP punya....

Screen Shot 2015-12-30 at 02.17.01
Haaa, yang ni memang jadi kegemaran orang ramai *Ct sekali* dengan video-videonya yang penuh dengan mesej mendalam. Selain daripada rupanya yang cute menjadi idaman wanita di luar sana, lawaknya yang agak sarkastik dan penceritaan selaras dengan keadaan sekeliling turut menarik minat penontonnya. -petik dari OhBulan!

Okay, sebenarnya Ct nak cerita ni... Agak2 korang, antara 4 orang blogger kat atas tu, mana yg boleh pergi jauh? Sebenarnya OhBulan ada buat undian (atau lebih tepat macam survey) tentang berapa jauh tahap 4 orang Youtubers ni boleh pergi...
Nak join sekaki dalam undian ni? Jom klik SINI. :)

1 comment: