Thursday, December 17, 2015

# 8share # Advertorial

Nak Tiket Movie Percuma?

cycle1 header

Assalamualaikum *jika anda Muslim, sila jawab* n hai........

Hahahahaha, korang nampak tak? nampak tak atas tu? Ni yg nak cerita ni...Celcom - Magic Sim ada buat satu giveaway ni... Sonang je nak join... Bagi korang yang memang pengguna Magic Sim yg bulan2 (monthly package) bolehlah baca n join venture (jv) kalau nak... Yang bukan pengguna Magic Sim pun boleh join... kut2 berkenan^^
*Saje je.. hahaha, mentang2 aku pengguna Magic Sim T_T ... cehhh padahal baru jer berapa hari lepas mintak tlg akak aku belanja pack ni lepas tak sanggup guna pack biasa.... tapi aku dah dapat jugak tiketnya!


  

Kalau korang nak menang tiket wayang tajaan GSC(Golden Screen Cinemas), MBO n Escape ni......

               Siapa nak free ticket tu, bolehlah klik SINI


Baca ni sekali yer...^^

Millions of magic are lined up from now till February 2016 just for you! 
Exclusively for Magic SIM™ customers!
To kick it off in the month of December, you’ll stand to enjoy FREE movies 
just by subscribing to any Monthly Internet pack! It's that simple!

Here’s how you can claim your FREE movie ticket:

Jadi........ korang bolehlah cuba join... Pastikan daftar pelan prepaid/prabayar Magic Sim ni ye... Yang bestnya guna Magic Sim ni ialah.... Malam2 *tengah malam-pagi* antara pukul 12am - 7 am, kuota internet BURUNG HANTU memang de best! Kuota internet kita free, xjalan masa tu.... so, aku selalu la layan tenet, blogging, youtube dsb masa niiiiiiii... *big grin* muhahahaha.... maklumlah, tak mampu lagi nak guna wi-fi. 
*Siapa nak free ticket tu, bolehlah klik SINI*
Saje post sekali lagi^^

Ct dah cuba buat, and memang dapat... Tapi tak tahu nak redeem bila... Huhuhu, movie apa yek yang best ... Latest movie kat MBO* apa yek yg best? Nantilah Ct nak check... hehehehe~^^

Bukti Ct dah berjaya dapatkan tiket free kat MBO ^^

Tapi.... tak tahu lagi nak tengok muvie apa... Haha.
*facepalm*

P/S : nanti bila korang dah berjaya daftar semua tu, korang akan dapat gambar macam kat atas ni... Tapi belah atas kanan, dia ada bagi no siri voucher, simpan tu tau... Kat gambar ni, memang aku crop sebab tak nak bg org nampak.. hahaha. Simpan no. siri tu tauuu, Sayang kalau hilang, dah tak dapat redeem tiket tu kat kaunter pulak kang...^^

Ok tu aje... 
Sekian, assalamu'alaikum~~~
Jangan lupa tinggalkan jejak korang dengan EXCHANGE LINK ^^


No comments:

Post a Comment