10 September 2015

Say Hello to Goodbye Blog~

10.9.15 1 Comments
Assalamualaikum n hai semua~^^

Image result for goodbye image

Goodbye?

Huh??

Yup... tujuan post kali ni adalah untuk mengucapkan Selamat Tinggal...

Kepada siapa?

Hurmmm...
Kepada...

BLOG ini dan juga kesemua followers yg sudi follow blog saya yg ini. :)
Di sini saya nak ucapkan terima kasih kepada 16 orang followers yg sudi ikut blog yg hambar ini.
Kikiki.

Kenapa Selamat Tinggal?

03 September 2015

01 September 2015

[Info] Skim Bantuan Pendaftaran IPTA YPJ

1.9.15 0 Comments
Salam Merdeka Day u'olls. :)

Semalam 31 Ogos. 
Hari terakhir bulan Ogos bermaksud semalam adalah Hari Kemerdekaan Malaysia yang ke-58.
Dah 58 tahun Malaysia merdeka daripada jajahan takluk kuasa luar.
Syukur.
Jadi di kesempatan ini, sebelum Ct share info  ini... 
Ct nak ucapkan dulu,

Salam #SehatiSejiwa . ^_^

Semoga kita sehati sejiwa dalam semangat mencintai negara kita, Malaysia.
Tanpa mengira bangsa dan agama.

Okay itu sahaja pesanan merdeka Cik Ct. ^^

Hari ini. . .
1 September 2015.
Masuk sahaja Septembar, bermakna pasti hati para bakal siswa siswi IPTA di Malaysia bakal berdebar-debar.
*Cewwaaahhh, I got your feeling, dear*
Haha.
Mesti berbunga-bunga lg berdebar-debar kan nak tunggu orientasi satgi...

Ok, sorry panjang sangat intro yek.
As saya sedia maklum,
Awal September adalah minggu kemasukan pelajar2 baru Ijazah Sarjana Muda di IPTA-IPTA tempatan....
*Yg nak daftar ambil Diploma pun boleh join habiskan baca sekali*

So...
Saya ada khabar baik buat dear brothers n sista yg anak jati JOHOR...
*maaf, Johor shj yea syg2. as saya anak Johor so saya tak check negeri lain punya skim bantuan*

Firstly, sis nak ucap tahniah sekali lagi kat u'olls yg bjaya sambung degree tu.
Study leklok naa...
Banggakan mak n ayah dgn kejayaan korang.
Jgn jadi macam sis...
*tsk tsk tsk.. lap air mata*

Okay, takmo berdrama lagi.

Jom kita cerna gambar bawah ni sehadam2nya :