Friday, August 21, 2015

# Celoteh Cik Ct # Luahan Cik Ct

Terlepassss Sudaaah...

Assalamualaikum n hai...

Hehehe...
Hari ni aku nak mengadu sikit..
Sikit je , tak banyak pun...

Sebagai langkah melepaskan tekanan...
Arrr, stress...
Huhuhu...

Aku cuma nak ceta yang....

Aku terlepas CPUV bulan Julai...
Sedihnyyyaaa..
Dahlah 1st time dapat..
(Aku baru je tahu menda natang Nuffnang ni, baru aje blajar n berjinak2 blogging kan)
Arrrgghhhh...
*rasa nak menjerit sampai hilang suara*

Dah la ini kali pertama aku dapat oouuuhhh CPUV.
*Thanks diucapkan kepada mereka yg sudi klik banner iklan Nuffnang kat blog ni n blog Ct yg lagi 1 yer. Anyway, still gomawoyo to uolls.*


Tarikh dapat CPUV tu plakkk...
Menambahkan kesedihan lagi kesayuan di hati ini..
Tarikh tu hari 1st aku start kerja,
So, memang tak sempat lah kan nak berblogging...
Ni yg rasa melepas sangatt..
Huhuhu..

putih mata je la... dapat laa 6 sen tu.. hihihi.. ^^

Ok lah, takmo meraung kat sini lagi.

Ct nak hantar tiket lagi kat team Nuffnang buat kesekian kalinya..
Mana tahu ada rezeki, dapatlah rezeki kat Nuffnang lagi sekali kan..

Even tak berharap sangat..
Sebab dah 2 soalan masih tak berjawab dekat 2 minggu ni..

Redha aje lah kan..

Image result for cry

Hihi.
K tu aje..

Adios amigos.^^

Wassalam.

2 comments:

  1. Takpe. Insya Allah akan ada rezeki lagi :)

    ReplyDelete
  2. insyallah ada rezeki lain nnti...bw di sini dr www.housewifearts.blogspot.com

    ReplyDelete